به من تکلیف شد به برزیل برم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به من تکلیف شد به برزیل برم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
06 Anathema- Anathema (sm88)
(sm70)
(sm30)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینید اینو
سینا(sm2)
اوففففففففف این تراک آناتما شاهکاره (sm1)(sm25)
لینک(sm10)
دو روز صبر کن کیفیت خوب میاد این تخمیه
(sm29)اره حجمش کمه
(sm1) خوبه یره
192 بد نیس که..
منتظر فلگیم (sm25)
انتشار رسمیش 10 jun هست مثل اینکه
این مرتیکه کیون گنده رو فلک میخوای چیکا
دیروز منتشر شده باو
اینهمه ادعات میشه نمیفهمی داره میگه تاریخ رسمی بعد اینهمه سال هنوز این چیزا رو یاد نگرفتی بزنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) نمیدومم چرا از تو سیستمم بوی کالباس میاد
(sm111)
پیش به سوی Game of Thrones S04 E08 720 (sm59)
زیر نویسش نیومده که (sm74) (sm54)
مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری که امسال را به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری کردند من هم سعی کردم اندکی به دوستداران فرهنگ و موسیقی حالِ خوب و انرژی مثبت القا کنم.» (sm2)
(sm77)کی
آناتما اومد ممری؟(sm58)
لینک دانلود و زیر نویس فارسی
Game of Thrones S04E08 480p HDTV x264-mSD
با حجم 195.5 MB
Game of Thrones S04E08 HDTV XviD-AFG
با حجم 420.3 MB
Game of Thrones S04E08 720p HDTV x264-KILLERS
با حجم 1.22 GB
زیر نویس فارسی
اومد..کیفیت بالاترش هفته دگه میاد
با همین بسر کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرا زنده flying رو دیدی
خیلی تووپه!
کلا اجراهاشون تو بلغارستان خعلی خوب بود
مخصوصا flynig
(sm2) بچه ها مثل اینکه ساکت ننشستن
پیج زایتسف (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا ایران کونت میذاریم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ایران بیا مادرت ***....!!!!!!!!!!!!!! (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
** من گذاشتم کامل نوشته بود (sm2)(sm2)(sm2)
اونو علی اصحابی گفته بود (sm25)
(sm25) شتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Anathema (sm1)
یکی این زیرنویسو یه جا آپ کنه ...من وی پیانم به ما رفته
این لینک که خرابه یکی لینک بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
اطراف مان مشتی خزنده که راه به راه پوست می اندازند(sm50)
پانصد لشکرم من رزمنده ی تو
آحاد ملت یک یک شرمنده ی تو
ای عشق رودست زدی رفتی ...
آه ای فلوت نزدیک تر از گردن رگ
آه ای کمانچه نشسته چو زاری بر دل
ای عشق ...
من مست و تو دیوانه ...
چون کشتیِ بی لنگر کج می شد و مج می شد
وز حسرت او مرده صد عاقل و فرزانه ...
(sm50)
هنوزم ویدئو اصحابی و میبینم خنده م میگیره . اخه دلیل این کاراش چی بوده ؟؟ (sm70)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جاها اومد اطرافم تا من برم باش حرف بزنم ولی نرفتم ، فقط نگاه کردم (sm25) خاک بر سر غروره لعنتیه گاوه خره من کنن