(sm173)(sm81)سرعتم شخمیه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm173)(sm81)سرعتم شخمیه
(sm50)
گوگوش - شک می کنم . . . (sm50)
گوگوش و دیگر هیچ . . . (sm118)(sm59) (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شدی سهی !؟ (sm50)
حالم به هم می خوره از فرشته های الکی . . . (sm50)
(sm228)
تاریخ دقیق انتشار آلبوم شب سپید از گوگوش و مهر داد آسمانی : 1387.01.07
به خبرای قاصدک شک می کنم . . . (sm74)
تعبیر خواب کورش
خلافت عاشق کش . . . (sm50)
هیچی صابر نمی تونم ادامه تحصیل بدم باید برم سربازی...امروز از دانشگا زنگ زدن گفتن حالا تو بیا شاید بشه کاری کرد ولی بعید می دونم.
من برای گوشم معاف شدم
یعنی 10 ترم خووندی و الان چند واحد مونده داری !؟
من که الان دارم می رم ترم 9 و 33 واحد دیگه دارم . . . (sm81)
دانش گاه شیری . . . باس همون 2 سال پیش انصراف می دادم . . . (sm3)
(sm132)ایشالله مدیریت سایت بازرس رو بگیری تو دستت و همواره در معرفی و کشف استعدا های جدید موفق باشی (sm10)
(sm2)
(sm2)(sm126) (sm2)
شعبه ی کرمان شاه بارزس هم دست تو باشه . . . (sm51)
دادی یِ دیوث نگو که آلبوم شب سپید از گوگوش و مهر داد رو نه داری . . . (sm81)
دادی = هادی . . . (sm2)
(sm176)
(sm2)ندارم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1) (sm2)(sm1)
الان میرم دانلودش میکنم ولی از آلبومای اخرش زیاد خوشم نمیاد مخصوصا با مهرداد که باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شیرِ 2 عالم توی . . . (sm81) (sm74) (sm81)
فول گوگوش رو نه داری زیاد مهم نیست . . . (sm50)
مهم اینه که فول ناهید رو داری . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث شعرای شهیار قنبری + تنظیم های اندی جی رو چه جوری می تونی گوش ندی . . . (sm50)
ناهید بدبخت که زیاد آلبووم نداده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد بخت . . . (sm51)
آهنگ شماره ی 1 و 2 از آلبوم شب سپید ، خیلی راک استاریه . . . (sm50)
هایده(sm224)(sm232)
Hayedeh & Golpa - Shabahang 1 - Bazm
خوب پس مواظب باش مث من ب.. نرینقل قول:
دانشگا بهم ترم داد ولی نگفت باید از وظیفه نامه بیاری انقد بی در و پیکره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب دیوثایی . . . (sm54)
خب فکر کنم تو الان به تونی بری نظام وظیفه در خواست ادامه ی تحصیل بدی . . . باید پی گیری کنی . . . (sm50)
اگه تعداد واحد هایی که داری در حد 2 ترم باشن ، موافقت می کنن . . .
بعنی به جای 10 ترم 12 ترم هم مشکلی نه داره . . .
(sm50)
اينم از زمستون ما(sm138) گرما دوباره اومد(sm138)(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آلبومیه (sm50)
واقعا گرم شده ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره البته خيلي وقته ولي الان به حدي رسيده كه پنكه سقفي روشن كرديم(sm54) همينجور پيش بره عيد كولر گازي ميزنيم(sm2)نقل قول:
اصلا امسال سرماي درست و حسابي نداشتيم(sm25) گرما هم كه گرما نيست جهنمه خر سقط ميشه(sm120)