(sm2)ای بابا دیگه پاکم نمیشه کرد میفهمه میاد اینجا میگه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ای بابا دیگه پاکم نمیشه کرد میفهمه میاد اینجا میگه
اره درس شده نمیخواد
رنگ نو مبارک(sm70)
(sm59)قربان یو
ریده بود باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم سرور
مسلمان سرخپوش شد
در حالي که عنوان مي شد محسن مسلمان با دريافت رضايتنامه اش از ذوبآهن به استقلال خواهد پيوست، اين بازيکن پيراهن سرخ را در نيم فصل دوم برتن خواهد کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه" محسن مسلمان بعدازظهر امروز با حضور در اهواز و توافق با مسوولان فولاد تا پایان فصل به تیم دراگان اسکوچیچ اضافه شد.
محسن مسلمان که تلاش داشت فوتبالش را در تیم استقلال دنبال کند، بعد از عدم توافق با مسوولان این تیم ترجیح داد با حضور در فولاد و درخشش در لیگ قهرمانان آسیا شرایط بهتری را در فصل آینده برای خود به وجود بیاورد.
الان جناب عالی ریدی برو درستش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوار به روزهای خوب(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر همکار جدید مبارکه(sm59)
حال کردم رید به خسرو حیدری (sm2)
یعنی اگه صادقی هم میرفت بیرون همونی میشد که من گفتم (sm2)
همین که نیومد پرسپولیس خدارو شکر (sm19)