امروز برم فروشنده (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز برم فروشنده (sm132)
عیبی نداره هر دو شیر خوردیم، تو از من، من از الی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن یه چی میگم یه چی میشنوی... تو این رنج حداقل تا 300 تومن این بهترینه، دیگه بالاتر از 300 امتحان نکردم تا حالا نمیدونم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی هَ؟! (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آورده بود من اینجا در حال چس گفتن بودم؟! (sm172)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Ring 1 2002 (sm27)
(sm23)(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلا خره پیداش کردم !
افشین نریمان
برنامه ی طنزِ آپوزیت
هم کار سابق در برنامه های آنتن و پارازیت
150 قسمت ساخته (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)برادر جان نمیدونی چه دلتنگم
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm127)(sm67)(sm184)نقل قول:
یکی اینو بخوابونه زمین
اونقدر به فکر خودم نیستم
که سن و سالم دیگه یادم نیست ... (sm50)
تو که باشی همه دنیا پر عشقه پر نور
به دل من خنده نزدیک از شب من گریه دور ... (sm50)
آلبوم سیامک عباسی 17 شهریور میاد (sm74)
ببار برایم ... (sm50)
بکر و جاری ... (sm50)
ببار ، ببار ... (sm50)
سیلاب دردهایت را دوست دارم ... (sm50)
چو شب
به راهِ تو ماندم
که ماهِ من باشی ... (sm50)
- (sm172)
میر انجمن آلبوم سیامک ویو میخوای ؟
اگه دموش هست بذار میلاد
چیزی نذاشته هنوز ...
حلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل خواجه اینم یه دفترچه داره تو آلبومش که متن ترانه هارو نوشته البته ساده نیست و عکس هم داره
خوب حال من
خوشبختیت آرزومه
وقتی دلت شکست
و ریمیکس فرشته ی پاک
این چهارتا تو آلبوم هست احتمالا به گفته ی خودش
(sm161) امیر
الان که دوباره آلبوم خواجه رو گوش دادم به مقوا بودنش پی بردم
(sm2) هیچی خواستم صدات کنم
البوم صفر داریوش کلا مقوا هم نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیده کم میاره اومده طومار نوشته اینطوری شده اونطوری شده
البوم کاملا دموده (sm3)
البوم امیدم باهاش
تو کل آلبوم خواجه من فقط از ترانه ی یه روزی میاد روزبه خوشم اومد و به نظرم خیلی زیباست - اینا آهنگ میخونن واسه بچه های دبیرستانی و عاشق پیشه های زیر 20 سال که کنسرتاشون پر شه - الان نه اینوری ها چیزی دارن نه اونوری هانقل قول:
آلبوم داریوش کلا اتود به حساب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتودم نبود همین بود بیشتر از این نیود
موسیقی به رکورد رفته ولی از طرف بیشتر گوش ما عادت کرده
یک ماه موسیقی رو بذارید کنار
بعدش گوش کنید ببینید همین اهنگایی که میگیر تکراریه چجوری بهتون حال میده و براتون جذابه
خواننده های قبل از عنقلاب شکوهمند الان دیگه 10 سالی میشه تموم شدن