اینم استودیو اشتانمایر آلمان همین الان یوهویی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم استودیو اشتانمایر آلمان همین الان یوهویی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش دمت گرم عجب یوزری.حال نداشتی چیزی تایپ کنی دستتو گذاشتی رو 8؟(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا لیاقت این کارارو ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیفهمن من چی براشون توضیح بدم این کارارو مرحوم باخ هم نمیتونه بفهمه چه برسه این اینا (sm2)
بره باخ؟(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوهان سباستین باخ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا اگه سینجول یا یکی از بچه های اینجا قبلا کاری کرده،چیزی خونده سریع به من برسونید(sm2)
نه همون بره باخ بهتره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیالوگ تو قهوه تلخ بود(sm2)
سینجول خونده قبلا ولی من ندارم از خودش بگیر(sm120)
سینحول نمیدونم ولی سیروان صدای خام انریکه رو داره باهاش رایزنی میکنم برات جور میکنمش (sm2)
همین الان خبر رسید با شنیدن این کار مایکل جکسون از تو گور بلند شده داره با مرتضی پاشایی یکی هست میخونهنقل قول: