(sm181) عشق من ...
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm181) عشق من ...
یک ماهه نکشیدم ! کلا دود و دم رو به کل تعطیلش کردم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا عزیزم بیا در آغوش شیطان خودم برات قیلون میزنم (sm46)
چند وقت که نکشی دیگه میلی بهش ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفت ساله هم قیلون هم سیگار دیگه عادی شده برام (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم کنت آبی ؟؟ روزی چندتا ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم کنت آبی روز دو بستهنقل قول:
دو بسته که خیلی زیاده (sm172)نقل قول:
به قول استاد مرتضی قلینقل قول:
شبهای من اینجوری صبح میشه
با اشک و لبخند و در و دیوار
آهنگی که دوست داشتی رو تکرار
سیگار و هی سیگار و هی سیگار
ایشون هستن (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]