دوستان یه سوال داشتم، ممنون میشم پاسخ بدید، من سرعت اینترنتم خیلی افت کرده اما با هر بار ریست کردن مودم انجام مجدد تنظیما سرعت خیلی بهتر میشه که البته پایدار نیست، ممکنه که مشکل واسه مودمم باشه یا که از جای دیگه ای هست؟ اینترنت مخابرات دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه سوال داشتم، ممنون میشم پاسخ بدید، من سرعت اینترنتم خیلی افت کرده اما با هر بار ریست کردن مودم انجام مجدد تنظیما سرعت خیلی بهتر میشه که البته پایدار نیست، ممکنه که مشکل واسه مودمم باشه یا که از جای دیگه ای هست؟ اینترنت مخابرات دارم
(sm77)
کامنت شما ثبت و ضبط شد بزودی برای ادای توضیحات به دلیل توهین به **** پاسداران فرا خوانده خواهید شد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاد مبارزه با توهین کنندگان به نهاد های رسمی جمهوری اسلامی ایران(sm70)
چک در ازای واران(sm2) این دیلی میل میگفتن چرنده باور نمیکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(به یاد فسیل (sm120)) خودتی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پرت و پلایی مارکا و موندو دیورتیوو نمیرسه(sm2)
چشم تو دنبال کیه حرف حساب تو چیه (sm98)
(sm59)نقل قول:
اصحابی چرا اینجور کرده انتظار داشتم بزنه یه چی فراتر از آلبوم کولاک
آلبوم کولاکش واقعا قشنگ بود این چرا اینجور کرده