لعنت به این خودآزار (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لعنت به این خودآزار (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی
ولی دو مدل داره شماره 6 و شماره 8
سلطان شماره 8 استعمال میکنه
سلطان هم روزی دو بسته میکشه (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا بدون سلطان واسه من محدود به اندازه تختم (sm50)
مثل خودمی !شب گوشه ای به ناچار روی تخت هندزفری و آهنگهای سلطان و البته کنت آبی (sm50)نقل قول:
تو شاید ندونی که من چی کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1) رسول برو 4 تومن پرداخت بزن به چه دردی میخوری پس رفیق چی هستی (sm2)نقل قول:
خانوم منشی یه روز ساده رفتی یه روز ساده برگرد (sm181)
نمی دونم ولی حالتو درک می کنم (sm50) این که یه گوشه بشینی و فقط غصه بخوری فایده ای نداره گذشته هم هیچ وقت برنمیگرده ! باید سعی کنی یه تعییری ایجاد کنی هر چند خیلی سختهنقل قول:
ببخشید ! شما ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]