(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
آوای ماهور دقیقا دزد سرگردنه است با این قیمت هایی که آلبوماش داره من موندم چجوری پول عشق منو ندادن (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول این اهنگی که خوندیو میفرستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای ریمیکس کنی زخم زبونو ریمیکس کن ..
ما شب قبل آلبوم بخواد نخواد ریلیز میکنیم .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگه اهنگ نخوندی؟ من اهنگی که تو روش خونده باشیو میخوام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوسپند زخم زبونو بگیر خونده بودم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندارم خودم از بچه ها بگیر ..
اون سالی که پرچم سفید رو دانلود کردم گفتم این کیفیتش یه مشکلی داره....
نگو این رضا ریپ کرده....(sm2)(sm2)
یعنی خداوکیلی مایکل جکسون هم اینطوری کلاس نمیذاشت.خودم ندارم از بچه ها بگیر(sm2)نقل قول:
خب دیوث هیشکی نداره بچه ها کیلو چنده