اون زمانی که من اپ کردم کسی تخم نداشت سی دی رو تو کامپیوترش کپی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون زمانی که من اپ کردم کسی تخم نداشت سی دی رو تو کامپیوترش کپی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشیو جمع می کنی دیوث ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنم کن معطل نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه.بچه خوبی هستی فقط سلیقه موسیقیاییت(گروه سرود) افتضاحه(sm2)(sm2)
کاور ردیف کن بقیه اش با من(sm2)
سیمین غانم - گل گلدون(sm50)
یه ترنس دارم بابه ووکاله خودته(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با لب تابم وسایلش موجود نیست.بدون کاور بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول زخم زبون دی سول ریمیکس بزودی(sm2)
با صدای عمت بزن دیوث (sm2)نقل قول:
رفتم تو هاست مدیا فایر فایلارو یافتم .. (sm59)نقل قول:
عمم پیره نای خوندن نداره تو گزینه مناسب تری هستی(sm2)نقل قول: