روزی نه ساعت کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میام خونه هیچکس نیست
تنهایی آدم ولگزد میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
روزی نه ساعت کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میام خونه هیچکس نیست
تنهایی آدم ولگزد میکنه
به خاطر 4 تومن خشتک االن دیگه منو نمیشناسه دهنت سرویس (sm30)نقل قول:
منم تنهام خیلی زیاد ! نه رفیقی نه فامیلی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهایی اونقدرا هم بد نیست باعث میشه رو هدفی که داری تمرکز کنی
نقل قول:
من به مرگ آگاهم
مرگ را میخواهم
برو عاقا مزاحم نشو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صاحب تاپیک صد بار گفتم درو ببندین راه زن میاد تو تاپیک (sm2)
تو چه فازی هستی تو ؟ (sm25) همیشه غمگین همیشه پریشون بابا بیخیال دنیا 2 روزه (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیری که چی بشه ؟ چیزی تغییر میکنه ؟؟ چیزی گیرت میاد ؟؟نقل قول:
دنیای من تاریک تاریکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیگه کی هستی ؟ (sm77) (sm2) دارم برات حالا که اینجوری شد (sm30)نقل قول:
بیا دوتا دود بدم روشن شی داداشی(sm74)نقل قول: