احسان 2 هفته پیش گفتی موزیک سیاوش امشب میاد.. کی امشب میشه؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان 2 هفته پیش گفتی موزیک سیاوش امشب میاد.. کی امشب میشه؟(sm2)
من حرف خودتو تا نصف گفتم .. تو منحرفی به من چه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) زر نزن ریلیز میکنما (sm120) بین شادمهر و سیاوش انتخاب کنین کدومو 24 ساعت جلوتر بزنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اول امار درست داشته باش که کی میخوان ریلیز کنن که بعد بتونی 24 ساعت زودتر خودت ریلیز کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی احمدوند - اره اره(sm118)
به هر حال میخوام یه نفرو به فنا بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه امریکا رات نمیدن مردک کلاش(sm2)به جرم عدم رعایت کپی رایت تو فرودگاه کیونت میزارن(sm2)نقل قول:
اون باید نگران باشه که واسم ایمیل میکنه نه من (sm120) به جرم عدم رعایت کپی رایت میگیرن تو میدون میوه تربار لس آنجلس دارش میزنن(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
ی افتابه میزارن گردنش تو شهر میچرخونن(sm2)
(sm2)نقل قول:
خوب بسه دیگه 5 صفحه رفتیم (sm120) فقط میخواستیم یه چشمه نشون بدیم رکورد دست ماست (sm2) 10 دقیقه 30 صفحه (sm2)