(sm70)(sm2)چی چی ؟!!(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)(sm2)چی چی ؟!!(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مازیار و عسگری رو دانلود کردم اما 3 بار سر هم کل البومو گوش ندادم(sm120) عسگری رُ یه یکبار کاملا نشنیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تصمیم گرفتم دان نکنم جز اونا که به درد بخوره و گوش میدم بیقش بیخورد حافظه رو پر میکنه (sm120)
(sm70)دراکاریسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چرا جوک میگی پسرنقل قول:
یه دخترو دیده ، میگه نه این هدیه خداوند بود این قسمت من بود نیمه ی گمشده ی من بود، حالا طرف واسه یه استانه دیگست میخواست بره دنبالش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)کجا دیدی بگو راهنماییت کنمنقل قول:
اگه زیدان بود میگفتم عمرا واران بیاد اما الان نگه داشتنش خیلی سخته(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بعید میدونم تو این مورد پرز راضی بشه په په نهایتا امسال اخرین سالشه فصل بعد واران فیکسه(sm111)
(sm120)اهان یادم اومدنقل قول:
راست میگه حق با حامتینه
البته با این تفاوت که هم استانیم بود
برو یره گوشت و دسته گربه نمیدن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول: