مرگ پایان رویایی مثلا زیبایی ست که تو فکرم دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرگ پایان رویایی مثلا زیبایی ست که تو فکرم دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو دود غرق شدم عزیز (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حق نداری بگی که دیگه دوسم نداری ... (sm181)
سرگرم به خود زخم زدن در همه عمرم(sm74)
هر لحظه جز این دست مرا مشغله ی نیست(sm81)
خو چرا می خوای پایانش بدی ؟؟ تلاش کن که بهش برسی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی زندگی هارو که می بینم حسرت میخورم ولی چاره چیه ؟ واقعیت رو باید پذیرفت ! طرف 2 سال از من کوچیکتره نصف سواد منم نداره کیا اپتیما سوار میشه بیام غصه بخورم ؟؟ یا همین به تلنگری واسه تلاشم بشه واسه آیندم
(sm2) نمیدونم چرا بجا نمیارم شمارونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام از روزای غمگین بدون اتفاقنقل قول:
دارم فکر میکنم که تو مشکل روانی پیدا کردی (sm25) ........ چه مرگته خب ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه فقط تو مشکل داری شاید منو میشناختی میگفتی پس من از تو بهترم (sm50)
تا خودت نخوای اتفاقی نمیوفتهنقل قول:
تا تب میکنی میمیرم برات ... (sm181)