(sm2)چيزي ندارم بگم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)چيزي ندارم بگم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین (sm111)نقل قول:
من خودمم ژانویه ای هستم! (sm120)
تو خودت ماهی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا مگه داشتی، روت میشد بگی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اینترو و اوترو وسط موزیک داره ساز زنده ..دوئت ..یحتمل پیانو ویلن .. آهنگشم در حال ساخته (sm132)فعلا در مرحله ی آرمون خطاس کل کار (sm120)نقل قول:
پس شد سه منظوره نوید تولدت مبارک حالا هر روزی که هست(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت (sm58)(sm58)(sm58)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذوق مرگ شدم (sm120)
دوری بین من و تو ، دوری ماهی و دریاست(sm81)
دوری بین من و تو ، دوری ماه و تماشاست(sm74)
سپاس فراوان (sm19)نقل قول:
(sm132)(sm132) ايول ايولنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تاش موجوده (sm120)