امیررررر؟؟؟ الی ؟؟؟ خبری از آلبوم احمدوند دارید که میگید تاپیکشو بزنیم ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امیررررر؟؟؟ الی ؟؟؟ خبری از آلبوم احمدوند دارید که میگید تاپیکشو بزنیم ؟؟
جوان های ما به قهقرا میروند(sm25) به کجا چنین شتابان(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقش بیشتر بازی کنه بابا خداییش دیگه چیکار باید بکنه؟؟ هر تیمی بره فیکس (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بن عطیه هم خوبه شایدم در حال حاضر واسه ما بهتر باشه اصن (sm132)
باو دختره از هر نظر مناسب بود من عاشق لطافت پوست و تراش زیبای انگشتهاش شدم صورتش زیبا همه چی تموم
با هم تو تاکسی تمام مسیر از قزوین تا رشت حرف زدیم خیلی با هم جور بودیم :|
حیف شد نرفتم دنبالش افسوس :|
(sm81)پوستش از بس سفید بود انگار پوست نداشت نامرئی بود پوستش
همیشه پای رشت در میان است(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)فکر کردم با من تا رشت میاد برا همین شماره ندادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر سگ 5 کیلومتری رشت (سنگر پیاده شد) بابا مامانش با پراید منتظرش بودن سوار شد
ینی ای سوختم (sm81)
نقل قول:
(sm77)تا کجا پیش رفتین ؟ اسم بچه و ... سیسمونی و ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)چرا یادم اوردی حامتین
دانشگاش تو مسیر سجاد خوشگله بود آبیک
ای کاش میگفتم سجاد امارشو در بیاره واسم
پس شک نکن یه مدتی هم با سجاد بود (sm2)