هر کس به اندازه ی توانش مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کس به اندازه ی توانش مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از این زندگی مسخره هیچی نمیخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری ناشکری میکنی . باور کن زندگی های خیلی سخت تری رو دیدم به چشممنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
در هوایت بیقرارم ، یبقرارم روز و شب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه
بابای من میگه وقتی هم سن من بوده اومده تهران برای کار شب جایی نبوده بره توی کارتن یخچال میخوابیده ! آدم بعضی وقتا باید طعم سختی رو هم بچشه
جون به لبهام رسیده تا به کی در به درینقل قول:
من اونقدر بد نبودم با نگاهت ... (sm181)
نه مثل اینکه مرغ تو یه پا دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امشب خونه رو تقسیم کردم
بزار همسایه ی همدیگه باشیم (sm181)