(sm51)(sm59)(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)(sm59)(sm51)
برای تصاحب رویای ماه به تو فکر می کنم . . . (sm50)
برای تحمّل روز سیاه به تو فکر می کنم . . . (sm50)
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
علی میشناسیش (sm132)
آدم گاهی...
حواسش پرت میشود...
و غذا از دهن می افتد...
چای یخ میکند...
کاغذ خط خطی میشود...
درس چند خط در میان خوانده میشود...
تلفن خودش را میکشد...
تاکسی هی بوق میزند...
بعد که به خودش می آید...
میگوید من فقط داشتم یک لحظه به "او" فکر میکردم...
فقط یک لحظه...
سقوط هواپیمای تهران - یاسوج در اصفهان
یک فروند هواپیمای مسافربری با 60 مسافر و شش خدمه که صبح امروز از تهران به مقصد یاسوج در حال پرواز بود 20 دقیقه پس از پرواز از رادار محو شده و در محدوده سمیرم اصفهان سقوط کرد
این هواپیما هرروزه یک پرواز از تهران به یاسوج و یک پرواز بالعکس دارد که میانگین ۵۰ تا ۶۰ مسافر حمل میکند.
در حال حاضر یک فروند بالگرد اورژانس به منطقه اعزام شده است. با توجه به کوهستانی بودن منطقه امکان اعزام آمبولانس وجود ندارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویر هواپیمای مسافربری ATR شرکت آسمان که صبح امروز سقوط کرد!
امروز ستونِ نیازمندیهایِ تَمامِ روزنامه هایش
این بود :
نیازمَنديم؛
به خبرهایی خوب
به مَرهَم
به دلهایی بدونِ داغ
نیازمَنديم؛
به اشکهایِ از سَر شوق
به دلهره هایِ اتفاقات خوب
به مهربانی بیشتَر
نیازمَنديم،
به اخباری
با دو خَط لبخند ...!
من جاهای زیادی رو برای رفتن بلدم... مشکل اینه که جایی رو برای موندن ندارم!(sm50)
کسی که همیشه همرنگ جماعت میشود
معمولا فراتر از آنها پیش نمیرود !
کسانی که تنها ، مسیری را طی میکنند
احتمالا به جاهایی میروند که
کسی قبلا در آنجا نبوده است !
"انیشتن"
هرگز با چشم های من خودت را تماشا نکردهای تا بدانی چقدر زیبایی،
هرگز با گوش های من خودت را نشنیدهای تا بدانی چه آرامشی توی صدایت ریخته، هرگز با پاهای من با شوق به سمتِ خودت قدم برنداشتهای و هرگز با دست های من دست خودت را نگرفتهای،
تو هرگز با قلبِ من خودت را دوست نداشتهای و نمیدانی چگونه میشود عاشقت شد و از این عشق مُرد، تو نمیدانی تو هیچ چیز نمیدانی!
خيابون يه طرفه هم باشه
باز چپ و راستم رو ميپام!
چون هم از دوست خوردم
هم دشمن...
"بهروز وثوقی"
بعضی وقتا هم دوس داری خوش باشی ولی دیگه حسش نیست...(sm172)
منم لیلا خانم رو نمیشناسم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
زدن 60 و خورده ای نفر رو کشتن و کسی جوابگو نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اصلا باید هواپیما سقوط کنه، اونم با برخورد به کوه!!!
(sm102)
همین امشب باید تکلیف روشن بشه این داستان لیلا خانم کیه میگن (sm190)(sm29)
منم مشتاق شدم ببینم کی هست.نقل قول:
(sm25)
یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد
ولی هزاران جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد ...
(sm50)
آره چی بگیم به قول مردم چند سال خارج شدیم . همه سوانح تجربه کردیم . آتش نشانی و کشتی و دریایی و هوایی و زمینی (sm81)(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرشم علت هیچکدوم برای ما مشخص نشد.نقل قول:
جای کلی تاسف داره.
سانچی چی شد؟
پلاسکو چی شد؟
و ......
هزاران چیز دیگه
فقط بلدن تسلیت بگن و همینطور استعفا نمیدن بگن ما باعث شدیم . خانواده های آن مرحوم و فرزندان چی تازه چی میگن اینا شهید حساب نمیکنن واقعا چی بگیم . سال 96 واقعا واقعا سالی پر از گند و گریه و ... بود هیچکدوم از ما سال خوش نداشتیم البته ماجرای من برام خوش بود ولی اصلا حساب نمیکنم سال 96 (sm74)(sm89)(sm142)(sm172)(sm9)(sm25)
مهدی احمدوند ۲۶ سالشه.
تف تف .(sm50)
ولی این آهنگای جدیدش خوبه تنظیمش اون دوتا آخر دروغه وابسته(sm50)
انشاالله محمدحسین همیشه زندگی اونجوری که میخوای، جلو بره.نقل قول:
فقط تسلیت گفتن رو بلد شدن.
به جای این کارا، جلوی این حوادث رو بگیرند.
حالا اگه حادثه ی طبیعی مثل زلزله بیاد اونجا کاری ازشون بر نمیاد، نه این حوادث.
خدا به خانواده هاشون صبر بده.
(sm81)
سال خروس اصلا سال خوبی نبوده بیشترین اتفاقاتی اخیر که افتاده(sm178)
ای کاش از این حوادث فرشید جان، بعضی ها درس میگرفتند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم لطف داریننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 روز عزای عمومی اعلام کردن (sm175). اخبار 8:30 نگاه کردم خیلی گریه کردم خلبان پیر بوده و تجربه داشته اون بچه رو با خودشون نبرده بودن خانواده اش رفتن ولی اونو گذاشتن (sm81)نقل قول:
آره واقعا . لعنت به خروس و لعنت به سال 96 و لعنت به زندگی (sm172)(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان چی گفت گفتی ممنونم لطف دارین اون گفت ای کاش بشه بعضی ها درس یاد بگیرند در جواب گفتی ممنونم (sm14)(sm138)نقل قول:
یعنی اینه درست گفتم(sm2)نقل قول:
(sm196)
خدا همونو شفا بدهنقل قول:
(sm2)(sm89)
(sm25)
(sm122)
(sm50)