البوم صنعتگر کسی گوش کرده؟
تراک 3 کپی از مرتضی پاشایی(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم صنعتگر کسی گوش کرده؟
تراک 3 کپی از مرتضی پاشایی(sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخگو باش (sm120)
حیف خیلی وقته یه سریال صحنه دار حسابی ندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش تا دلت بخواد خاک بر سری دیدی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سری حدی داره ، یه سری فیلم ها و سریال ها که صحنه توش فراونه ازون مدل ها میخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرچ کن گوگل میاره برات .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شجریان پسر آلبوم چه آتش ها ... (sm50)
شجریان نوه دختری پلی شد (sm2)
از اسپارتاکوس فصل اول بالاتر و پر صحنه تر هم داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر زن دیوث مگه من بچه بازم یا هرزه م (sm2)(sm39) کجا میرم دعوت میکنم دیوث .. (sm2)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) سر جمع بخوای حساب کنی 10 نفرم نمیشه که باهاشون دوست باشم .. (sm70)
حرامه ... (sm25)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
تنها ز تو دردی ماند ای مونس جان با من
خواهم که نخواهم هیچ با درد تو درمان را ... (sm50)
(sm2)بذار مثه الاسکا جوابت رو بدم ... (sm2)پست بعدیم جوابت رو میدمنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونشب که ناراحت بودی صبحش رفتم مسافرت دیگه پیگیرت نشدم از کاورهات چه خبر (sm2)
نه مطربی ، نه شاهدی ، نه گریه ای ، نه خنده ای ، نه شبنمی ... (sm50)
ریدی (sm2)نقل قول:
نگاه کن من همون کوهم که روزی پر پرش کردی .. (sm50)
چرا خاکسترم کردی !?؟!
(sm2)نقل قول:
همه چی بخیر و خوشی تموم شد ...
کاور ها که هیچی امیر پاکشون کرد ... مقصر من بودم کاورها اسکن شده نبودن ... امیر فقط اسکن شده میذاره تاپیک ... اینو نمیدونستم
چرا ...نقل قول:
(sm2)جواب که امادس میخوام کامینگ سون بخوره
روا بود که چنین بی حساب دل ببری ... (sm50)
(sm2)الانه یه ساعته داری فک میکنی که چی بگی .. (sm2)زیاد به مخت فشار (sm2)نقل قول:
نه اصلا" ... (sm2)منو تا حالا نشناختی ... من کم بیار نیستم ... من فوق دکترا دارم توو جواب کامنت دادم میتونی امتحان کنی
روزگار بد من کی میخواد به سر بیاد ...
بار آخرت باشه به من میگی دیوث بگو شما فهمیدی ... شما (sm39)(sm3)نقل قول:
(sm2)کامنت بالا به سبک کامنت گذاشتن بعضی وقتای الاسکا هستش ...
حیف .. (sm2)تلگرام نیست وگرنه یه استیکر قشنگ میفرستادم برات در این مواقع میچسبه حسین میدونه چیه (sm2)(sm2)نقل قول:
بازم زد به سرت شما (sm2)(sm2) ولی به ... (sm2)(sm30)
(sm51)
ای کیو زیر صفر حواست کجاست من که از حرفت ناراحت نشدم تو یکی هر چی دوست داری به من بگو گفتم که به سبک الاسکا میخوام یه کامنت بذارم وگرنه پست تو همون شکلک ( (sm59)) که واست گذاشتم کافی بودنقل قول:
من فک کردم داری جدی میگی .. آخه اون متاهل نمیشه گفت .. (sm2)(sm25)نقل قول:
هم جا برای اینکه بمانم نبود و نیست
هم موقع سفر ، چمدانم نبود و نیست
پشت سرم ، شبِ سفر آبی نریختهاند
یعنی که هیچکس نگرانم نبود و نیست
رفتم و سخت معتقدم عشق لقمهایست
که هیچوقت قدرِ دهانم نبود و نیست
گفتند آفتاب تو در پشت ابرهاست
ابری در آسمانِ جهانم نبود و نیست
انگار هیچ وقت به دنیا نبودهام
در هیچ جای شهر ، نشانم نبود و نیست
در دفتر همیشه نوی خاطرات من
چیزی برای اینکه بخوانم نبود و نیست
قصدم نوشتن غزل است و نوشتههام
حتی شبیه آن به گمانم نبود و نیست ... (sm50)
صادق فغانی ...
(sm27)
(sm2)نقل قول:
خودم دیدم تو یه کامنت جدی گفت به من بگید شما ...تو ... نگید
(sm2)(sm2)من که بش میگم آلاسکا (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون دختره پشت سر همسر چاوشی عجب چیزیه .. (sm51)
(sm2)این کیه میلاد (sm217)
کریستی مک ...
(sm1) روح تو سگت سیخ کردم (sm2)(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه اینجور دعواهای تو انجمن رو دوست داشتم کیف میده آخرشم به رفاقت ختم میشه (sm2)نقل قول: