اره منم شنیدم فوت کرده..سرطان داشته اینم گویا..صداشم هیچوقت نشنیدیم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اره منم شنیدم فوت کرده..سرطان داشته اینم گویا..صداشم هیچوقت نشنیدیم(sm50)
قبول ندارم من این حرفا رُ! میشه جسنواره ای نبود ولی فیلم خوب ساخت...اینا عذر بدتر از گناهه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به! چه راه خوبی اومدی....چرا که نه تا دلت بخواد اول اون 2 3 تا رُ ببین بعد بهم بگو تا معرفی کنم!
اگر دوست داشتی و وقت کردی بعضی شبا هم میتونی بیای تو جمعمون همراه بحثا بشی (sm132)
شایعه اس
خدا کنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر لال نبود؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره حتما..البته زیاد نمیتونم ببینم هر وقت تایمم خالی باشه میبینم..خوشحال میشم حرفای شمارو بخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم اگه چیزی سرم بشه بگم..واقعا فیلمای قدیمی حال خوبی بهم دادن..سینمای امریکا دهه هشتاد و نود اوجش بوده
فکر کنم(sm50)هالیوود الان چنگی به دل نمیزنه متاسفانه!
نه بنده خدا..زبون داشت..یه بار یه جا خوندم گفته بود حرف نمیزنم که تصویر ذهنی بچه هارو خراب نکنم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی برو قبل تر! دهه 50 بیا بالا....کلا تو سینمای کلاسیک خیلی شاهکارا هست که به خوبی دیده نشده به جز اون معروفاش!نقل قول:
هر چی صتعتی تر شده و وارد نظام استودیویی شده قاعدتا از اون اصل خودش دور شده...اگر چه هنوزم پیدا میشه ولی تک و توک!(sm50)
ای بابا ای بابا چه روح بزرگی ...(sm10)نقل قول:
البوم یزدانی شنیدی مالی؟(sm50)
پول و دلال بازی و این چیزا که بیاد وسط همین میشه دیگه..هشتاد و نود شروع کنم میرم به قبل..(sm173)نقل قول: