دیگه هزار تا این بیلد نصب کنم از کیون نشوری این درست نمیشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه هزار تا این بیلد نصب کنم از کیون نشوری این درست نمیشه ..
باس برگردم به بیلد قبلی ..
جواب سوالت پایینتره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه بریزین تو سایت من برا حاج آقا .. (sm59)
نمیدونم آپگرید کردم ریست فکتوری کردم iso نصب کردم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم از کیون نشوریه الی هس ..
کجان اون اکلیلا و رنگای قرمز و زرد و بنفش :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین سرعت بوتو ..
من بعد از 13 ثانیه با اون همه اپ شروع به کار میکردم بعد از روشن کردن ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالیه سایت بذا پر بشه خو .. :lنقل قول:
عکس با کیفیت نداشتم خودش بگیره بذاره .. :l