کرک نداره هیچ setup هم نداره نصب شده س ..
نمایش نسخه قابل چاپ
کرک نداره هیچ setup هم نداره نصب شده س ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بک آپه استیمه مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرکش 14 اپریل میاد
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که نفهمیدیم(sm59)
ولی اوکی
وایسیم ببینیم blackbox چجو کم حجم میکنه بعد ..
امیر صفحه من رفلش نمیشه اصلا
بلک باکس خیلی وقته چیزی نزده
این جدیده Core pack می زنه ولی اینقدر نصبش شخمیه میترکونه هاردو
ببین این همه تاخیر چقد ارزشش رو داشت که سیستم انقد بهینه شده .. (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اصن vga که اون رزولوشن رو ساپورت نمیکنه عاموجان
فول اچ دی گرفتی باید به hdmi بزنی .. دیگه اگه نداشت dvi
vga نهایتا تا 19 اینچ رو ساپورت کنه ..
آره بابا فشرده س دیگه طول میکشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده 4k بازی میکنم !!!!
(sm70)تو تفاوت VGA با HDMi رو به من توضیح بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که خودم همین حدسو زدم تو مطمئنی ؟نقل قول:
خروجی hdmiنداره dviداره
تو برو دس بکن تو کیونت بو کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند جا رفتم که همچین مشکلی داشتن سیستم بالا بود یا مانیتور بالا بود ، بازیارو خوب نمیآورد همین مشکلارو داشتن که dvi زدم درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اول باید جدیدترین آپدیت رو نصب کنی اگه جواب نداد دیگه گرافیکت در اون حد نیست
(sm2) درگیرن با خودشون
اپدیت اوکی هستش هم مانیتور هم گرافیکنقل قول:
ربطی به گرافیک نداره یک گیگ گرافیک دارم دیگه همون پورت خروجی هستش فک کنم
من بازی نمیکنم
در ضمن تو تصویر مشکلی ندارم گفتم علامتای اختصاری و شکلک تو فروم در این حد
(sm2) به دفترچه manual مانیتور مراجعه شود
1 گیگ گرافیک داری بعد پورت dvi نداره؟ یا داره کابل نداری
10 15 تومنه کابلش
محسن چاوشی بهترین صدای سال 93 را از آن خود کرد ..
مانیتورتو عوض کن بدد نمیخوره ..نقل قول:
(sm2)الدنگ بخاطر کابل عزا گرفتم ؟ ان بورده مادربوردم قدیمیه اون موقع نمیدونم بوده یا نه dviنقل قول:
بگذریم
ممر تو مانیتورت فوله ؟ برو اینجا ببین حداکثر چه عددی نشون میده مال من فقط 60 هستش
ندانستیم و دل بستیم ..
نپرسیدیم و پیوستیم ..
ولی هرگز نفهمیدیم ..
شکار سایه ها هستیم ..
حضرت داریوش !!!! (sm50)
60 هرتز همش .. (sm77)
(sm2) وای خدا ترکیدم
از نزدیک ببینی فکت قفل میکنه دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خی مشکلت معلوم شد .. (sm70)
مانیتور قبلیه تا 75 داشت میذاشتم روش اوکی میشد
(sm2)مانیتور 60 هرتز دیدن داره اخه
بیا مشکلتو حل کنم ..نقل قول:
اول به من بگو گرافیکت آنبورده یا جداس ..
بعد بگو با چه کابلی وصل کردی از گراف به مانیتور ..
کردن تو پاچه ت (sm2)
نرخ بازسازی تصویر: 75Hz
تو مشخصات زده 75 ولی نمیدونم چرا نمیاد
لینک مانیتورتو بده ببینم با 60 که باشه هیچی اصا ..نقل قول:
واسا ..
حداکثر همینه..60نقل قول:
یعنی گرافیکِت آنبورده؟ کارت گرافیک نداری؟ آنبوردِ 1 گیگ اگه باشه هم شِیر شدست
اگه گرافیک داری دیگه ربطی به گرافیکِ آنبوردت نداره که
اینهمه داشتی زر میزدی کامنتای منو خوندی دیگه پرسیدنت چیهنقل قول:
نه گرافیکت جداس میگم یا نه ..