صدای مهماندارِ جوان، درِ گوشم
صدای پرت شدن توی ابرهای سیاه
صدای حرکت ماری سهرنگ در مغزم
صدای اشهد ان لا اله الا الله...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
صدای مهماندارِ جوان، درِ گوشم
صدای پرت شدن توی ابرهای سیاه
صدای حرکت ماری سهرنگ در مغزم
صدای اشهد ان لا اله الا الله...
(sm50)
(sm81)
واقعا این همه حادثه واسه این کشور دردناکه
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
بهمن لعنتی (sm3)
هادی جان یادم باشه برات پول واریز کنم کنسرت اسرائیل و لندن رو بفرستی
مرسی(sm10)
(sm50)
هادی کار جدید ایوب قلعه خیلی خوبه (sm50)
(sm59)بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنار این بزم 1364 بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم بیژن بیژنی هم چیز خوبیه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست ژوله(sm50)
نقل قول:
می فرستم الان
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
(sm50)
مهری و هوشنگ.
(sm2)
(sm50)
امیدم را مگیر از من خدایا خدایا خدایا
دل تنگ مرا مشکن خدایا خدایا خدایا
من دور از آشیانم سر به آسمانم بی نصیب و خسته
ماندم جدا ز یاران از بلای طوفان بال من شکسته
امیدم را مگیر از من خدایا خدایا خدایا
دل تنگ مرا مشکن خدایا خدایا خدایا
(sm50)
آدمی با امید زندست (sm50)
(sm190)
(sm74)
تمام عمرم کسی بیاد من نبود (sm50)
اما صبرم زیاده ، دلم شکسته هست
اگر من رابطه ام گفتگو در اینجا سرد بودم ترکم نکن
با ادما رابطه زیادی نداشتم ، خیلی دلم میخواست جامعه گرم کنم ، بلد نیستم .
همیشه با خودم میجنگم
ترکم نکن(sm54)
تو رئوفی تو شریفی تو به حرمت سکوتی
تو عزیز ترین عزیزی تو به عمق ملکوتی
(sm50)
مرنجان دلم را ...
که این مرغ وحشی ز بامی که برخواست مشکل نشیند
(sm50)
طارمی (sm50)
(sm50)
(sm27)
منتظر یک میلیونر و دو مفلس هستیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دقایقی دیگر . . . (sm59)
سپاس (sm291)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرای یغما . . . (sm50)