اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز جمعه ١٢ دي ماه در مجتمع كوروش واقع در اتوبان ستاري از ساعت ١٣ تا ٢١ در حضور شما و عوامل آلبوم، از نسخه دفترچه دار و وزين آلبوم رونمايي خواهد شد.
ممر برو (sm120)
متشکرانه ام (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که فریدون یه ترکش آشنا میزنه .. (sm2)
نمیدونم من از یوتیوب دیدم وسط اجرا تلو تلو میخوره میخوابه میگه به جون شما خیلی خستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعضای کنسرتش میان بلندش کنن ، این اونارم میشونه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیشب دیدم ..
گفتی مست شده سر همون فیلم بود اتفاقا ..
به جون شما آقا خستم ازین زندگی
بگیر این جونو راحت شم خدایی (sm50)
واقعا چرا اكثرا ميرن رشت و اونورا آلبومشون رو رونمايي ميكنن (sm59)
تو یه گلایولی که تو این سرزمین شومنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهت به باران و آپ کردن ویدئو میرسه
خواهش میکنم ، من حامتین هستم 22 لندن ، آیفون 6+ دارم ، ماشین bmw ، البته هفت هشتا ویلا تو شمال هم دارم اما نمیگویم که ریا نشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]