فکت واسه این چیزا خوب کار میکنه تف بدی بعد دیوث زورش میاد وقتی سفارش بش میدی بزره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکت واسه این چیزا خوب کار میکنه تف بدی بعد دیوث زورش میاد وقتی سفارش بش میدی بزره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شرت خانمت به کنارنقل قول:
اه ریدم به این بابا
اشترم وردار این البوم لامصبو بزن فیس
من اصلا نیستم امروزم نت کار داشتم واسه تحقیق اومدم ، امتحانا شروع شد تا 25 امتحانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم ، من سینجول هستم 23 لندن ، آیفون 6+ دارم ، ماشین bmw ، البته هفت هشتا ویلا تو شمال هم دارم اما نمیگویم که ریا نشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی آهنگ هنوزم همونیم خیلی خوبه
(sm100)نقل قول:
ممر یه تیکه از شعر جدیدم :
چرا چنین کردی که باز
صدای گریه می دهد
در سنگ فرش قلب تو
قدم های آخرم
(sm50)
ابن باقالیو نیگانقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریدون میگه هنوزم همون بو یا هنوزم همون بود ؟؟؟؟؟؟؟؟ (sm55)(sm55)