منچستر نزد ببخشین(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
منچستر نزد ببخشین(sm2)
خ.ایه 85 هم داریم که بدم تو بخوری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مکانی دور بودم بدون اینترنت و قیلون عذاب کشیدم آی عذاب کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی من دارم میگم ویندوزم کنده فلان تو واس من عدد رو میکنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو روحت 100 تن ممه دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نیستم(sm2)ریدم به غیرتت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا(sm120)
میفرستمت پیش حاج باقر برو 1 دونه خ.ایه 85 برا این مهدی دیوث بیار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کاری نکن نصفه شبی بگیرم این مهدی رو هارد کور 200% بکنم جوری که 30روز تو ای سی یو بستری بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مدیر برنامه ها من و مهدی دیوث بیکار میلاد الدنگ بفرست خ.ایه هم دوست داره تا بده به مهدی خودش هم باهاش بازی میکنه(sm2)نقل قول:
نقل قول:
به قول این دوستمون محسن... تایید(sm2)نقل قول: