[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره کسی که خواهر کوچیکه رو بگیره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عمر ناز میکنه من گلوله خوردم من خواهرمو از دست دادم رسواش میکنه (sm70)
(sm50)
رو به میخانه نهادم
که شوم غرق شراب
پیش دریای نگاه تو
نَمی بیش نبود ... (sm50)
یا خدا
شاه مقصود چرا انقد خوبه؟
واویلا حسین صفا (sm88)
میگفت ما مرغ شامیم حالا یا بزم عروسی یا مجلس سوگواری (sm77)(sm1)
قدر حسین صفا رو بدونیم ما طرفدارای محسن (sm74)
از کجا اینا رو میاره مینویسه؟ (sm25)(sm172)(sm54)
برای اینه صفا هیچوقت تو کارش چارچوب برای خودش درست نکرده باعث شده همیشه تعابیر جدیدی بشنویم ازش البته بعضی وقتا هم این رها بودن زیاد از حد میشه مثل چشمه طوسی که به دل نمیشینه ولی معمولا خوب در میاد برعکس خیلیای دیگه که کارشون خوب بود ولی به خاطر همین چارچوب داشتن تو کارشون به تکرار رسیدن که روزبه بمانی نمونشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایره ی واژه های صفا خیلی گسترده تر از بقیه ترانه سراهای حال حاضر داخل ایران تشریف داره
البته به حسن علیشیری نمیرسه
(sm118)
خنجر واسه این سینه کافی نیست
عاشق کشی رسم تلافی نیست .
به ترتیب ببینین
الی از هیچکاک این فیلما رو دیدم :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
psycho
vertigo
rear window
dial m for murder
strangers on train
to catch a thief
rope
north by northwest
فیلمای خوب دیگه ای هم داره؟ اگه هست سه تاشو بگو بزنم دانلود(sm93)
World Trade Center - New York
Camera: Nikon D700
Lens: Nikon 14x24mm
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخور غم گذشته , گذشته ها گذشته هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
مانده ام خیره به راه
نه مرا پای گریز
نه مرا تاب نگاه ... (sm50)
(sm50)
بیچاره کَسی که ناکِسانند کَسَش... (sm50)
در حنجره ام بغض فراوان دارم
پنهان ز همه دو چشم گریان دارم... (sm50)
این حال من بی توست
بغض غزلی بی لب
افتاده ترین خورشید
زیر سم اسب شب
این حال من بی توست
دلداده تر از فرهاد
شوریده تر از مجنون
حسرت به دلی در باد...
(sm50)
Farzad Golpayegani - Mesmerized Hero (sm242)
یکی بیاد یه شربتی قرصی دوایی به ما بده ! یکی منو از دستِ خودم نجات بده ! (sm50)
کیوسک - ستاره
(Grace - You Don't Own Me (feat. G-Eazy
I don't tell you what to say
I don't tell you what to do
So just let me be myself
That's all I ask of you!
(sm50)
زمانه دوخت لبم را
به ریسمان سکوت
که عهد، عهد غم است و
زمان، زمان سكوت ... (sm50)
گروه نیوش - مرثیه ای برای شادی ... (sm50)
به شاهرگ زده ام بی هوا و میگویم
خلاص می شوم امشب به لطف چاقویم
چگونه قطع کنم دست پیچکی را که
به سینه ام زد و پیچید دور بازویم
سرم به شانه ی خورشید می رسید اگر
نمی زدند رفیقان تبر به زانویم
چه رفته است براین زندگی که بعداز تو
به مرگ فکر کنم، عاشقانه میگویم
هزار راه رسیدن به عشق را بلدی
چراکه تک تکشان را تو بسته ای رویم
دلم خوش است که جای خودت،خداوندت
غم نداشتنت را نشانده پهلویم ... (sm50)
عبدلمهدی نوری ...
(sm27)
(sm50)
چورن استارِ آلمانی (sm118)
(sm50)
(sm50)
(sm120) خیلی باحالیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیجوری (sm120)
سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت گفت: سلطان شیشه دروازه غار در جنوب تهران معروف به خاله لیلا به همراه همدستش خاله نسرین دستگیر شدند
به عمه بیشتر شبیه تا خاله (sm2)
جاهلیت نوین در حد زنان زنده به گور شده ی صدر اسلام
کبری خزعلی :
متاسفانه در حال حاضر اختلاط بی رویه زن و مرد که بسیار ضربه زننده است تاثیرات منفی در روابط خانوادگی افراد گذاشته است؛ لذا نباید زنان ما بهترین ساعت خود را در کنار نامحرم شاداب باشند و فقط خستگی خود را به خانه ببرند؛
بستههای ترافیک ۵٠ گیگابایتی و ۲٠ گیگابایتی شاتل تا روز ۲۲ شهریور ۹۵ با تخفیفهای ویژه به مشتریان فعلی شاتل ارایه میشوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنوارههای قبلی خرید بستههای ترافیکی، مشتریان فعلی شاتل میتوانند از ۱۶ تا ۲۲ شهریور ۱۳۹۵، بسته ترافیک ۵۰ گیگابایتی شاتل (با اعتبار ۱۰ روزه) را با قیمت استثنایی ۱۵،۰۰۰ تومان و بسته ۲۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۲۵،۴۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۵۰ گیگابایتی ۱۰ روز است. همچنین مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت هر بسته اضافه خواهد شد.
(sm81)