تا کی جاهلیت ، تا کی غرب زدگی ، امیرجان عاجزانه خواهش میکنم این ملخان که دارن عصاره وجودی استاد گرانقدر و گران مایه را میخورند از ریشه نابود کن
نمایش نسخه قابل چاپ
تا کی جاهلیت ، تا کی غرب زدگی ، امیرجان عاجزانه خواهش میکنم این ملخان که دارن عصاره وجودی استاد گرانقدر و گران مایه را میخورند از ریشه نابود کن
یه ریمیکس میزنم بعدها،تو سبک گلنار.خودمم روش ووکال میرم اینقدر به شما 2 تا فحش میدم که چونتونو بذارید رو کولتون،از این کره برید(sm2)
دوستان کی می دونه باید چه کنم این ایمیل های بی خودی ار (انواع تبلیغات و شرکتهای هواپیمایی و غیره) به ایمیلم فرستاده نشه
الدنگ میدم تنظیم کننده البوم مافوق حرفه ای اوای گلنار به 300 روش ساماروایی بکنتت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عددی نیستی سیرابی با مدیر برنامه های من درست صحبت کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه شبی بشه اون شب عزیزم(sm2)تو فحشتم نوشه فعلا بکش پایین گلهای قالیو بشمار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شخصی که شما ازش اسم میبری رو بند میشناسم از اونجایی که من خودم مدیر کمپانی آوای حمام هستم و آلبوم آوای گلنار هم از طرف کمپانی من ریلیز شد اینو به شما بگم که این دوستمون که من اسم نمیبرم روزی سه وعده میومد در دفتر من میخورد و میداد و میرفت تا تنظیم بهش دادن تو آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث متوهم اوای حمام بخوره تو سرت خودم تا 1 ماه دیگه یه البوم از ریمیکسام میبندم تا چشات دراد(sm2)
سیرابی دوست داری گلم واست میخرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر برنامه هات هم مثل خودت ک.یونی تشریف داره (sm2)
دیوثا تا دیروز میومدن تو پستو کارشونو میکردن،پولشونو میگرفتن میرفتن حالا دم دراوردن(sm2)