با این رسول تخمی بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این رسول تخمی بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو همین امشبم 3 تا البوم اماده پخش داری خودت خبر نداری (sm2)نقل قول:
خطر اون تاپیک دعواس یه ریمیکس رو کن فعلا مشغول شن(sm2)
بی شوخی یه نکته ای رو نگفتم.اونروزی که شادمهر اولیو درست کردم اینو تست کردم و یه کارایی روش کردم ولی دلم نیومد تخمی بزنمش.میخوام تا جایی که بلدم روش یه حرکتایی بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثی مهدی در تو هم اثر کرده الان هرکی از راه میرسه میکشی پایین براش میگی بفرما تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه ریمیکس نقل و نباته از جیبم دربیارم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا دمو ریمیکس بعدیو گوش کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دوست داری که پاپ کرن رو نیم ساعته ریمیکسشو بزنم(sm2)(sm2)(sm2)
کار خوبی کردی همینجوری شخمی نزن روش کار کن یه کار ترتمیز بشه ارزش گوش کردن دوباره داشته باشه نکه بار اولم به زور گوش کنینقل قول:
من مستقل کار میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث قرار شد ادم بشی اگه همینجوری بری جلو بدون شوخی ازت نا امید میشم اون اهنگهای اول گذاشتم پا شوخی ولی وقتی خودت گفتی جدی میرم دیگه ازت انتظار حداقل یه کار نصف نیمه خوب دارمنقل قول: