اوی رسول دیوث چرا از دمو تشکر نکردی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اوی رسول دیوث چرا از دمو تشکر نکردی(sm2)
با یه دمو هم میشه التهاب تاپیک رو کم کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کردمت(sm2) تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو همین دمو زو بذار بعد بنویس شادمهر و زانیار.بگو اون که صداش شبیه سیروانه شادمهره سرما خورده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی بودن جدا،من کلا ادم فان و سرگرمی طلبیم.خشک نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا همه اومدیم اینجا که تفریح کنیم
منم میکنمت،بلاک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستمت رو وبلاگای طرفداری هم گذاشتن(sm59)
اون که اره خودت میبینی من زیاد شوخی میکنم و سعی میکنم شاد باشم . من خشک میکنمت ولی(sm2)نقل قول:
ولی الان ازت یه کار خوب میخوام اگه به شوخی گرفتی که هیچ
کسی نمیدونست ؟
دیوث خب یه تیکشو گوش دادی که گفتی خوب بود.شوخی چیه.اگه میخواستم شوخی بگیرم که همون 4 ساعت پیش زده بودمش.ولی یه نکته هم بدون که من تازه 4-5 روزه دارم اینکارو میکنم منم حدم تا یه جاییه.انتظار ممسی نداشته باش الان از من!نقل قول: