نمیشه که تو همش نسخه ها بالارو نگاه کنی یه بارم ما نسخه بالا تورو ببینیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه که تو همش نسخه ها بالارو نگاه کنی یه بارم ما نسخه بالا تورو ببینیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گذاشتم (sm172)
(sm2) (sm179)
(sm50)
نه منظورش اینکه کسایی که عکس گذاشتن بزاری پست اول...البته اگه بلدی...تا هرکی اومد تو تاپیک ببینه کیا عکس گذاشتن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ATRISA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دسترسی ندارم
مدیر میتونه اینکارو بکنه
من گفتم اسپم ندن هیچ کس گوش نکرده(sm172)
(sm120)
پیرشدم پیر تو ای جوونی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت می تونی تو تاپیک اول خودت را ویرایش کنی و عکس های دوستان را با نام کاربریشون بزاری یا روش دوم که بهتره به مدیر نالایق تالار (sm70) بگی تا پست های بی محتوی را پاک کنه تا پست های مفید پشت سر هم سورت ( مرتبت ) بشن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ATRISA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما سارا خانم نیستی (sm176)نقل قول:
فکر کنم اشتباه گرفتم(sm74)