من ترجیح میدم کارای تصویری رو ارجینال داشته باشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
من ترجیح میدم کارای تصویری رو ارجینال داشته باشم.
محمد جان ای کاش میشد 27 نفر بشیم ، هرکی یکیشو بخره ، کپی اورجینالشو به هم ارسال کنیم ، هرچند که میدونم امکانش نزدیک به صفر هستش
بازم هزینش در بیاد ، منم هستم
من موافق نیستم (sm25)
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز تعداد افراد به نظر من اگه بیش تر از 5 نفر باشه نسبت به خرید شخصی تک نفره خیلی به صرفه تره ؟
در مورد اجرای زنده هم باهاتون موافقم اما به نظر من که 6 تا از این همین تئاترها رو رفتم داشتن فیلم این تئاتر ها هم دیدنش خالی از لطف نیست.
هر جور صلاح می دونید دوست گرامی اما این مجموعه شامل 27 دی وی دی می باشد که یکم هزینه ش بالاست به همین دلیل هم برای خرید گروهی مطرح کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط devil1976 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون پرهام عزیز من این مجموعه رو می خرم چه با جمع چه بدون جمع اما اگه جمعی بخریم برای همه به صرفه ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این راهی رو که شما گفیتید فکر نکنم قابل اجرا باشه
اگه فیلم ها رو بییپ تونز بزاره فکر کنم اگه 10 نفر باشیم برای 27 فیلم تئاتر نفری 18 تومنی در بیاد.
وحید تو دیگه چرا ؟(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد جان ، به نظرم وحید که موافق نیست ، دلیلش این میتونه باشه که این آرشیو موزیک رو به یه جایی برسونیم ، بعد بریم دنبال موضوعات دیگر
به نظرم تمرکزتو رو موزیک نگه دار و نزار این جمع دوستان از هم گسسته شن
سپاس دوست خوبم
دوستانی که در خرید مجموعه لوریس چکناوریان و شناخت دستگاه ها مشارکت کرده اند منتظر این دو آلبوم باشند.
دوستانی هم که مایل به دریافت آلبوم ها هستند و در خرید آلبوم ها تا حالا همکاری نکرده اند پیام بدن که بهشون بگم چکار کنن.
با تشکر از دوست گرامی abbasinfos
منتظر آلبوم بر قطار زمان هم از ایشون باشید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]