همه با هم
مرگ بر انگلیس (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
همه با هم
مرگ بر انگلیس (sm2)
اینکه میگن دست خدا ، من خیلی حال میکنم ، نمیدونم چرا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
چه طور میشه یه نفر اینقد گند تو زندگیش بزنه ولی همه بهترین بازیکن تاریخ بدوننش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد همون محمد چلسیه؟(sm55)
عادل الان شروع میشه(sm25)
حالا زندگیش شخصیش به کنار ، مردم آرژانتین که میپرستنش . مردم ناپل ایتالیا هم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم جالبیه . من که خیلی حال میکنم باهاش
تو مصاحبه جدیدش هم دوباره رید به بلاتر و فیفا رفت ، حسابی کیف کردم
آره همون که اون شب کذایی با تو وحید و سعید و داوود بود(sm2)نقل قول:
شماها چیکار کردین یوزراتون برگشت ؟ من الان بعد مدتها اومدم با این وضعیت روبرو شدم(sm29)
هنوز هم خیلی ها میگن هاولانژ به خاطر قهرمانی برزیل از جام 94 گذاشتش کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با یا بدون جام 94 جوجه ستاره های کنونی پشمشم نیستن(sm59)
یا خود خدااااا(sm2)چه قد دنیا کوچیکه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط --MOHAMMAD-- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرا برنگشته امیر دستی درست کرده
ما برویم یکم عادل ببینیم بعد بکپیم
(sm27)