نسخه پرو Microsoft Windows 10 RTM Build 10240 اضافه شد ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه پرو Microsoft Windows 10 RTM Build 10240 اضافه شد ...
سیستم من واسه 6 سال پیشه ویندوز 7 خوب اجرا کرد 8و امتحان نکردم .به نظرت 10 اجرا میکنه.درایوراشو ساپورت میکنه دانلود کنم...
سخت افزار مورد نیاز وین 10 همونیه که برای 7 و 8 و 8.1 این از ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد درایور بستگی داره 32 بیتی باشه مشکلی نداره اگر 64 بیتی هستش همون درایور 8.1 برای 10 هم کار میده البته این بیشتر در مورد pcها صدق میکنه لپ تاپ ممکنه یکم بازی در بیاره گرچه من کامنتا رو میخونم تو سایتا کسی حرف از این مشکل نزده گرچه در اینده نزدیک درایور 10 هم تو سایتا منبع بروز میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز بیلد رسمی منتشر نشده
نسخه اولیه rtm هست و هنوز تا دو هفته دیگه اپدیت میشه
چیزی بنام نسخه اولیه rtm نداریم هر کدوم از بیلدها به کارایی مطلوب برسه به عنوان rtm شناخته میشه که برای این نسخه شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار نیست فقط تا دو هفته دیگه اپدیت بشه همیشه اپ میشه در نتیجه فرقی نمیکنه اینو نصب کنین یا نسخه رسمی 7 مرداد رو یه تاریخی اعلام کردن سعی میکنن تا روز اخر هی ویندوز رو تکمیل کنن
تاکید می کنم این نسخه توسط یک سری افراد در تورنت منتشر شده و ماکروسافت هنوز رسما نسخه rtm رو منتشر نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب اون یکسری افراد عضو اینسایدرهای Fast هستن آپدیت ها رو زودتر از همه میگیرن حالا یکی گرفته Iso کرده گذاشته تو تورنت همه دانلود کنن
هر کاری دوست دارید بکنید