فولش فکر کنم 27هزارتا باشه... داری میری نه؟ (sm189)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فولش فکر کنم 27هزارتا باشه... داری میری نه؟ (sm189)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطوطُ ببین اخه (sm81) ایمپالا فوق العاده ـس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داخلشُ ببین چقدر قشنگِ (sm74)
بچه شاد دوست داره خب چیکارش داری؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
27 هزار دلار کلا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از کجا میدونی؟(sm77)
داداش الافی داره اما آره داییم مرداد میاد ایران مدارکمو میبره که اقدام کنه واسه کارام....کی بشه راحت شیم(sm172)
دانشگاه نرفتم اینجا دنبال کارشناسی نرفتم که زودتر بپیجم برم (sm9)
نه عکس نیومد الان خودم شیلتر شکن باز می کنم
باور کن منتقد موسیقیِ مارو گرفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم mtvمیخواد باهاش قرارداد ببنده یه برنامه اختصاصی نقد و بررسی ببره رو انتن(sm2)نقل قول:
اینم خیلی خوبه...(sm81)
اونوقت پراید میدن خورد ملت خار.ک.سه ها 3 تومن ماشین نمیشه میدنش 20 تومن
خودش به یگانه تیکه مینداخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره. دیوث فکر کنم ستون پنجم بود(sm2)نقل قول: