هیچکدام نداشت نتونستم شرکت کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچکدام نداشت نتونستم شرکت کنم
اول بكش پايين دست گرمي يه حركتي بزنم بعدش تي شرتتم دربيار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خ.ایه باقرو میگم بخور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه اعصابم خورد شده ج*ده اينقدر بدقلق و رو مخ نديده بودم تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بيا اين پولو بگير پاشو برو خونتون خستم كردي(sm2)
مردک خ.ایه خور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم تو اینهمه ادم چرا ی ملنگ مثل تو باید میشد مدیر این تاپیک(sm2)
بسه ديگه ريدي به اتمسفره عاشقانه ي تاپيكنقل قول:
برو جاي ديگه دنباله مشتري بگرد.پولتو دادم كه(sm2)
تف تو کیونت(sm120)نقل قول:
اینهمه من تف زدم واسه شروع.دیدیو دلت خواستنقل قول:
یه بارم تو بزن گناه داری(sm2)
ملت همت کنید تعداد رو برسونید بالای 200 تا.مرسی(sm2)
ینی ازین بی هنر تر خودشه
با اون صدای مزخرفش