یه داروی ضده امپر برات تجویز میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلنار
نمایش نسخه قابل چاپ
یه داروی ضده امپر برات تجویز میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلنار
مسخره قیافته پسره ی اوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسلان بكش پايين(sm2)
اگه به گلنار بود که نیزی نبود یه ساعت ک*س لیسی توی انتر رو بکنم لاشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نبود تو پسر دوست داری ! عرسلان رو جور کن حالشو ببر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوسته صمیمی دارم که اونم مدتیه دنباله رابطه امن و امانه.میخوای معرفیش کنم؟نقل قول:
در ضمن لاشی هیکلته جقی
منم اتفاقا رابطه ی امن و امان رو خیلی دوست میدارم ! (sm2) اگه چون خوبی داره من پایه ام (sm2)نقل قول:
میخوای عکسشو برات بذارم ببینی؟نقل قول:
خیلی مهربون و دوست داشتنیه
بزار بزار که آمپرم ترکید (sm173)نقل قول: