آقا میشه تریلر دوباره آپ کنی ؟ پاک شده
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا میشه تریلر دوباره آپ کنی ؟ پاک شده
خــــــــــــــــیـــــــ ـــــــــــر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تیم حـروم زاده بلک باکس گرفتن OST رو هم دستکاری کردن تمام فایلای صوتی رو تبدیل به MP3 کردن بعد آخر فایلا گرفتن پسوند wav گذاشتن که یعنی wav هستش ولی بعد که میری رو مشخصات آهنگ میبینی MP3 هستش(sm120)
حـروم زاده تر از گروه بلک باکس تو عمرم ندیدم (sm2)
به نظرت فایلای واقعی fsb رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
من اخر درس حسابی نفهمیدم دنبال چی هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
red dead redemption رو بازی کردی؟
اره بازی خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اعصاب خورد کنیه(sm120)
اخه هی باید پیتیکو پیتیکو کونی(sm120)نقل قول:
راستی مگه ماله کامپیوترش اومده؟
والا اینجا زده 2016 میخواد بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فکر کنم الکیه چون هم خیلی منفی خورده هم ویدیو مال 2013 هستش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم چرت و پرت گفته باور نکننقل قول:
ولی به هر حال به نظر میاد خیلی بازی فاخری باشه(sm128)