خیلی وقته سایتو بر سر ندارم
چشم به در دارم ازت خبر ندارم
مهستی
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی وقته سایتو بر سر ندارم
چشم به در دارم ازت خبر ندارم
مهستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shohrehfan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک پشت زمین دشمن گر روی به من آرند
از روی تو بیزارم گر روی بگردانم
محسن چاوشی - پریشان
زندگی بهتر از این نمیشه زندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز دیدار اومده عشق من از راه اومده
روز دیدار اومده عشق من از راه اومده
منصور _ زندگی (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی میگم خانوم کجا هی خانوم کجا کجا
دوستت دارم به خدا دوستت دارم به خدا
بلک کتس - جون خودت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاره های سربی
فانوسک های خاموش
من و هجوم گریه
از یاد تو فراموش
تو بال و پر گرفتی
به چیدن ستاره
دادی منو به خاک
این غربت دوباره
ابی - ستاره های سربی
شونه به شونه با منی دنیا بدونه بامنینقل قول:
نوشته اصلی توسط ebi2014 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم که غم داره مثه اشک روی گونه بامنی
رضا صادقی _ شونه به شونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادی از تقویمم بی تو رفت و برنگشت
انتظارت منو کشت توی سالی که گذشت
محسن چاوشی - لباس نو
شب به اون چشمات خواب نرسهنقل قول:
به تو میخوام مهتاب نرسه
بریم اونجا ، اونجا که دیگه
به تو دست آفتاب نرسه
عاشقت بودن عشق منه
اینو قلبم فریاد میزنه
گریه ی مستی داره صدام
این صدای عاشق شدنه
ابی - قصه عشق
از بیت اول یه حرف قرمز کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebi2014 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
اینجوری نمیشه که طولش بدین تا به حرف سخت برسه
فاصله ها فاصله ها اونو به من برسونین
فاصله ها فاصله ها درد منو نمیدونین
فریدون اسرایی - فاصله ها
نقل قول:
وطن پرنده ی پر در خون
وطن شکفته گل در خون
وطن فلات شهید و شب
وطن پا تا به سر خون
وطن ترانه ی زندانی
داریوش - وطن