دهنت سرویس من یه چیزی گفتم که دهنش بسته بمونه کمتر چرت و پرت سر هم کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دهنت سرویس من یه چیزی گفتم که دهنش بسته بمونه کمتر چرت و پرت سر هم کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سرخوش داشت با کلمات بازی می کرد منم چیزی که حقیقته گفتم و ضعفی هم نمی بینم بخام مخفی کنم که جق و دیدن اخبار هیچ ربطی ندارهنقل قول:
. اخبارم لازمه حیاته که بفهمی چه خبره بفهمی کجای کاری تو این هیاهو مسیر زندگی و آینده و اهدافتو مشخص کنی یا سمت خیلی چیزا دیگه نباید بری
. همش با اخبار روز شبکه های بین المللی خارجی که با ما ربط داره صورت می گیره
منتها بعضیا چون ضعف شخصیتی دارن توهم میزنن از هیچی داستان سر هم می کنن یه سری کلمات نامفهوم و بی ربطو کنار هم قرار میدن (sm59)
دهن سرویس کجا بودی(sm2)
استاد بن شده(sm120)هی میگم چرا این بن شد کسی جواب نمیده(sm120)
(sm19)نقل قول:
امیر خودش متخصص پرش ۳ گامه(sm2)
I am waiting(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک: سایکدلیک ترنس ، نیتژونات
And again peyman with amazing trance music(sm118)
I love you(sm127)
(sm118)(sm118)(sm118)دمت گرم پیمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارادتمند هر دو شما عزیزان (sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک: پروگرسیو ترنس ، وکال ترنس
(sm127)