الان خود قمیشیم بخواد نمیتونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان خود قمیشیم بخواد نمیتونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیزم صبور باشید تا ببینیم مدیران کی موفق به دریافت آلبوم میشن ...
سوخت(sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر اونموقع کلم داغ بود واسه حمایت صبح رفتم البومو بخرم ساعت ۸ بود با ولوم بالا گوش میدادم و رسیدم دمه مرکز پخش.دزیره پلی بود.البوم هنوز نیومده بود ملت خایه فنگ شدن (sm2) نشستیم کل البومو گوش دادیم تو ماشین تا رسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
(sm2) وردپرس است دیگر
دلم برا این ایموجیه تنگ شده بود..(sm70)(sm70)
مغازه ادعات کونه خرو پاره کرده البومو بده بینیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من اومد (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRARDAVAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتشر شد