تمامی ویدئوهای اندی و کورس رو میخوام با کیفیت اصلی نه اینی که تو یوتیوب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تمامی ویدئوهای اندی و کورس رو میخوام با کیفیت اصلی نه اینی که تو یوتیوب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اگه میشه موزیک ویدیوهای راشید زنگ صدا و کامران و هومن من اگه نباشمو با کفیت بالا بذارید ممنون
عزیزم من که سرعت فضایی ندارم این همه ویدیورو اپلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام...ویدیوی خاصی ازش میخای بگو بزارم همه رو نمیتونم اپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط نور و بلور [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من با سرعتت چیکار دارم (sm77)نقل قول:
اصلا من با شما چیکار دارم(sm77) من کلی گفتم ,شما اگه سرعت فضایی نداری مجبور نبودی جواب درخواستمو بدی (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود مستقیم از لینک زیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زننده تاپیک بنده حقیرم... پس با کی بیدید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هرکسی که بتونهنقل قول:
ضمنا این فقط درخواست من نیست بلکه برای کلملتر شدن ارشیو سایته
پس چرا اخراج شدی(sm77)....برو تو تاپیک ویدیوهای کلتکس اونجا بچها گذاشتن دیگهنقل قول:
داداش دمت گرم خیلی حال دادینقل قول:
اگه موزیک ویدیو راشید زنگ صداروهم بذاری عالیه