کارت خیلی درسته کامبیز جان
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
کارت خیلی درسته کامبیز جان
ممنون
اجرایی اهنگ کنسرتی گل واژه رو اگه دارین چه تصویری چه صوتی اگه امکانش هست بزارین ممنون
سلام
آهنگ نامه (سلام ای بهترینم ) رو کسی داره ؟
ممنون
با سلام
ازتون خواهش می کنم اگر کسی کامل این بزم را داره حتما قرار بده من خیلی دنبال این می گرددم
ممنون
کامبیز جان تک اهنگ ها ترک های کمیاب قابل دانلود نیستن لطفا از دوباره آپلود کنید، ممنونم.
انشالله به زودی این تایپیک دوباره پا میگیره و این درخواست شما هم انجام می پذیردنقل قول:
نوشته اصلی توسط BMusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
بزم هایده و گلپا تلویزیون ملی ایران رو اگه دارید لطف کنید
سلام آقا معین، زحمت میکشی کاورا آپلود کنی؟
دانلود دو آهنگ کمیاب از بانو هایده به نام های " [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] " و " [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] "
آهنگ رنگ تمنا
گلهای 515
اگه میشه محبت کنید هر کی این موزیک ویدیو رو
کامل شو داره آپ کنه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین عکس زنده یاد هایده
بیست وهفت سال پیش در چنین روزی:
هایده چند ساعت پیش از مرگش در کاباره کازابلانکا
آخرین صحنه, آخرین کنسرت, آخرین نغمه
روحش شاد
به یاد هایده نازنین ...
روحش شاد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستِ عزیز
من ویدئوی آینه رو از قدیم که روی cd بود و هنوز خبری از dvd هم نبود دارم.
کیفیتِ صدای تصویر دقیقا همینه که شما برای دانلود به اسم "کیفیت عالی" گذاشتید!
یا درکِ شنیداری شما این کیفیت افتضاح رو عالی میدونه!
یا اینکه کیفیتِ درکِ شنیداری مخاطبینِ تاپیک رو نادیده گرفتید!
از همه دوستانی که یادِ بانو هایده را همیشه بخوبی حفظ میکند کمال تشکر را دارم.(sm10)
یک وقتهای یواشکی میآیم اینجا، دلم میگیرد، یاد ایشان میافتم... چه دورانی بود...(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف و صد افسوس
خدایش بیامرزد
سلام ک دستت درد نکنه دوست عزیز لینک اهنک آروزی فردا به یه سایت توریستی میره اگه امکان داره یه جای دیگه اپ کنید ، متثشکرم .
در بیست و هشتمین سالگرد پرواز ابدی بانو هایده یادش را گرامی میداریم
روحش شاد. این عکسش واقعا حس زیبایی داره (sm74)
حیف که نیستن
چرا این تاپیک وضعش اینجوریه هیچی رو درست نذاشتین آدم باید صد تا صفحه بزنه جلو تا اینکه چیزی رو می خواد پیدا کنه . کاش حداقل مثل تاپیک بانو حمیرا و یا بانو مهستی همه چیز رو مرتب میذاشتین .. الان اینجا هیچ لینک درستی پیدا نمیشه از طرفی بیوگرافی اشتباه و از طرف دیگه اسم و اطلاعات آهنگارو اشتباه نوشتین ..!
من منظور بدی ندارم و طلبکارم نیستم ولی خداییش اوضاع این تاپیک ناجوره امیدوارم دوستان سعی کنن حداقل یه تکونی به این تاپیک بدن .. حیفه (sm132)
قسمتی از دعای جوشن کبیر (تصویری) ایشون یک خانم جلسه ای هستن نه بانو هایده ..!
پادشاه صدای ایران
كاور سى دى. و كاست گلهاى غربت ١ البوم مشترك زنده ياد هايده و معين
سلام نسخه اصلاح شده آهنگ سوغاتی بانو هایده رو با کیفیت خیلی خوب تاپیک قرارمیدم چون تو این نسخه شعر که اشتباه بوده اصلاح شده اون قسمت که اشتباها خوانده شده دست کبوتر عشق اصلاح گردیده است
درود برشما
لطفا آهنگهای کاور بالا را هم در سایتان خوبتان بذارید ممنون ازشما