(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش اینا عکسای محسن عسگریه
(sm30)(sm30) سگ تو روحتون
اشترم تو با اینکارت که اسم ریانا رو زدی پل مک کارتنی رو نزدی ریدی به عالم موسیقی
او همواره با سکوتش دلخور می شود ، با سکوتش اعتراض می کند و در نهایت با سکوتش احترام می گذارد .(sm2)سجاد خوشگله واجب شد بیای پشت تالار
احساس خوبمون تأثيرشُ گذاشت جا داره خوشحاليم رو بابت حمايت قابل توجه تك تك شما عزيزان ابراز كنم و قدردانِ محبت و احساستون نسبت به "فكر من نباش" و عوامل اين كار باشم.
از تك تك همكارانِ عزيزم "اميد جامع،آرون حسينى،سعيد هاشمى و محمد فلاحى" همينطور سايت هاى معتبر "بياتو موزيك و موزيك ما" تشكر ويژه دارم.
از كانون هاى هوادارن و بچه هاى سايت شخصى مون هم بابت زحماتشون صميمانه ممنونم و اميدوارم با انرژى خوبى كه بابت اين تك آهنگ از شما گرفتيم، كار آلبوم سوم رو هر چه بهتر به آخر برسونيم.
بابت توجه و نگاه انسانى نسبت به حقوق مؤلفين اثر و حمايت گرمتون از هنر و هنرمند هم سپاس گذارم.
(sm25)این الان چرا فکر میکنه اهنگ خوبی داده
مدیران محترم آلبوم هژیر مهرافروز رو بزارید بچه ها استفاده کنن
حامد پهلان - حرفت حرفه منه
سینجول تا اواتارتو عوض نکنی با این پست بدی بن میشی
(sm2)بابا ول کنین این شنا رودخونه رو
پرونده آلبوم «سلول شخصی» رضا یزدانی - یک
یعنی بقیه اینکارو کردن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من گفتم ببین چجوریه ففری بود فک کنم تیک دار شد زده بود اولین خواننده ایران هستم که تیک خوردم ! (sm2)
الی این عکس آواتارت رو با کیفیت بالا میزاری
کیفیت اصلیشو بزودی میذارن اینی که ما داریم اسکن شدس زیاد جالب نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخود سیانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اعضای شورای انقلاب فرهنگیو رهبر یه مشت نخاله رو عضوش کرده هر چی اسکله عضو این مجمعه
این الان کیفیت اصلیشه بزودی کاملشم میذارن
با تشکر از توضیحات مدیران محترم
ادیت تخمی زدن فنز
حال کردی پوستر من همگیر شده (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه پفیوز اولا اون دفه بت گفتم به تخمت گرفتی جواب ندادی رفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما این پیشواز چی شد
خب وقتی پولی یا اسمی نیست واقعا فایده ای نداره ، ولی کیف میده (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میزنم 5 مین دیگه تمومه
الی چرا بالا اواتارت اینجوریه ؟(sm70)
اون حاشیه سفیدش بخاطر ادیت زردی که زده کرم شده
سخنگوی تیم ملی فوتبال عراق هم با اهمیت ندادن به شکایت فدراسیون فوتبال ایران که در نهایت به نتیجهای هم نرسید به خبرگزاری فرانسه (afp) گفت: "بگذارید تیم ایران هر چقدر که دوست دارد در استرالیا بماند. این پرنده بسته شد و ما فردا مقابل کرهجنوبی بازی خواهیم کرد."
یه اسکرین شات از ویدیو احسان بده
نه ولش نمیخواد
حمید رسایی در مجلس:(sm2)
ملت ایران! آیا آقای ظریف نباید عذرخواهی کند؟ در این ۲ سال چه شده که افتخار ما این است که با شیطان بزرگ قدم بزنیم؟! والله اگر بمیریم جا دارد!
(sm2)
الان اون یه سانت مهمه ؟
کیفیت اصلیشو میذارن میزنم
غلت کردی کجاش بده
اهنگ نیما مسیحا بزن
چ مثل چنگیز (sm50)
بعید میدونم دیگه اسم عوض شه
(sm2)
بروبچ یه سری لینک هست میخوام پیکو فایل اپ کنین کی حوصلشو داره
(sm77)