(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخیلی مممممممممممممممممنننننننن ننننننننون(sm93)
ممنونم از تلاش های دوستان
نمیدونم این مدیر ما کجاست که خبری ازش نیست.(sm127)
moein:سال نو میلادی بر شما هم وطنان عزیزم مبارک. امیدوارم سالی پر از شادی و موفقیت در کنار خانواده داشته باشید.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا جواب ما رو کسی نمیدهههههههههنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir hosein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه صوتی یک ورژن و نسخه ویدئویی ان دو ورژن می باشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir hosein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از معین جان و جواد آقا برای آثار زیبایی که از استاد میذارن.دستشون طلا(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
سلام معین جان
من این موزیک ویدئو حلقه رو از معین دارم لطف میکنی ورژن دیگشو بذاری
ممنون
شاهرخ جان شماهم اگه میشه،لطف کن و بخاطریکه کمکی به دوستان بشه،مصاحبه های استاد رو در تاپیک بذار.ممنون(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahrokh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام شاهرخ اقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahrokh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه امکانش هست ردیف دوم کنسرت استاد اجرای گذشته و طلوع رو واسه دانلود قرار بده.ممنونم(sm176)
سلام اینم دو موزیک ویدئو حلقه طلایی.فعلا نمیتونم برات اپ کنم.ببخشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/IMG]
سلام گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط moeinnieom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهرخ خان دستت درد نکنه.اگه تونستی ادامه کنسرت رو برامون بذارنقل قول:
ممنون خیلی زیبا بود.اگه وقت کردی ادامه اش رو برامون بذار(sm176)نقل قول:
(sm155)
سلام شاهرخ جان.نقل قول:
ممنون بابت این کنسرت.
نمیشه با کیفیت بالاتر و اجراهای دیگه رو گذاشت(sm127)(sm127)(sm127)
سلام رفقاي هوادار معين-لطف كنيد خاطره 7 و كنسرت امفي تياتر صوتي نسخه اوريجينال-ممنون(sm178)
بابا تو هم حالت خوشها..مگه چند بار این پیام رو میدی.مگه نه بهت میگن چشم..پس کو اون چشمشون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیکی به این........................................ند یدم.
دوستان دارن با جون و دل اینجا فعالیت میکنن.یکی نیست بگه اخه این تاپیک مدیری ،صاحبی چیزی نداره که روزی 1دقیقه هم بیاد و لااقل یه تشکر خشک و خالی کنه.اگه وقت امتحاناته همه دوستان دانشجو هستن.پس چرا نمیذارن تاپیک بیکار بمونه،چون عشق به استاد و عشق به هوادارنش دارن...
ولی دوست ما حاضر هست در تاپیک دیگه ای کامنت بذاره ولی حاضر نیست تو تاپیک خودش بیاد..واقعا که(sm102)
با ما حال نمي كنن لابد(sm128)
سلام دوستان(sm127)
هفته وحدت و میلاد ختم رسل،خاتم پیغمبران حضرت محمد مصطفی(ص) بر همه مسلمانان جهان و دوستان خودم تبریک میگم.به همین مناسبت ،دوستان هر ویدئویی درخواستی از استاد رو خواستند چه در همینجا و چه با پیام خصوصی بگویند تا در پنجشنبه شب،همزمان با میلاد فرخنده پیامبر اسلام در تاپیک براشون قرار بدم.(sm127)
تشکر ویژه ای از آقا javad که در تکمیل تاپیک کمک میکنن!
ورودشون رو به تاپیک خودشون تبریک میگم و امیدوارم لحظات خوبی داشته باشند
به جمع ما خوش اومدن و امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم (sm93)(sm176)
سلام معین جان.منم به نوبه خودم تبریک میگویم این عید بزرگ را خدمت همه دوستان.شما که با زحماتت همه ما رو شرمنده کرده ای.اگه امکانش هست از کنسرت استاد در پاریس که یک اجرایش رو گذاشتی بذار و ویدیو بت پرست با کیفیت اورجينال.ممنون از زحمات.نقل قول:
در آخ. هم خیر مقدم عرض میکنم خدمت مدیر تاپیک،به تاپیک خودت خوش اومدی
یه عذرخواهی به تمامی دوستان بخاطر غیبت حدودا یک هفته ای که داشتم!! (sm127)
هفته ی میلاد با سعادت خاتم پیغمبران حضرت محمد مصطفی(ص) بر همه مسلمانان جهان و دوستان خودم تبریک میگم و امیدوارم شروعی باشه برای اتفاقات خوب زندگیتون و همینطور تاپیک استاد معین.
من به دلیل محدودیت هایی که در بعضی چیزها دارم نمیتونم فایل آپلود کنم ولی انشاالله بعد از پایان ترم
سرعت اینترنت رو افزایش میدم و تمامی فایلهایی که از روز اول تاپیک تا به الان داشتید رو قرار میدم
امیدوارم دوستان درک کنند ، میدونم که این مشکله منه ولی همکاری شما هم نیاز هست
در آخر از تمامی دوستای خودم تشکر میکنم ، همین که به فکر تاپیک هستید خودش یه دنیا ارزش داره
و اینکه برخورد هرکسی شخصیتش رو میرسونه ، شب خوشی داشته باشید و ایام به کام (sm127)(sm176)
از کم شدن فعالیت خودم در این مدت واقعا ناراحتم و از دوستای گلم هم "واقعا" عذر میخوام
خبرهای خوب در راه است ...
سلام رویا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط رویا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروی چشم.حتما قرار میدم..(sm127)
سلام معین جان.منم به نوبه خودم تبریک میگم این اعیاد بزرگ را.شما سلامت باشید همین برای ما بزرگترین عیدی هستش.ان شاالله که در همه مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی.خیلی گلی..نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط moeinnieom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما محبت دارید نسبت به این بنده حقیر.
ان شاالله که خداوند به همه مسلمانان و بخصوص دوستان گلم در این تاپیک سلامتی و تندرستی روز افزون عنایت فرماید.تشکر(sm176)
با سلام و تبریک اعیاد خدمت شمانقل قول:
آقا هرچی کنسرت با فیلمبرداری حرفه ای داری بذار(sm59)
مدیر تاپیکم هر وقت تونستی ویدئوهایی که دوستان گذاشتن رو مرتب کن بذار فحه اول
ممنون
تمامی مطالبی که دوستان اضافه کردند به صفحه اول اضافه شد ...
سلام رضا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عید بزرگ بر شما هم مبارک
دوست عزیز تمامی کنسرتهایی که دارم چند گیگ هستش و آپ کردنش که کار یکی دو روز نیست.ولی ان شالله براتون میذارم چندتا.(sm127)
آقا اینی که گفتی درخواستی نبود که،دربستیه..(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]