امروز صبح تو شهر مامورا يه پسررو گرفتن که داشت روزه خواري ميکرد، ازش پرسيد شما از اقليت ديني هستي؟؟؟؟؟ميگه نه من از اکٍثريت بي دين هستم!
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز صبح تو شهر مامورا يه پسررو گرفتن که داشت روزه خواري ميکرد، ازش پرسيد شما از اقليت ديني هستي؟؟؟؟؟ميگه نه من از اکٍثريت بي دين هستم!
ﺩﺧﺘﺮ ﻋﻤﻮﻡ ﺩﺍﺷﺖ ﺷﻮﻫﺮﺷﻮ ﺻﺪﺍ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻣﯿﮕﻔﺖ :
ﭘﯿﺸﯿﻪ ﻣﻦ ..ﻣﻮﺷﯽ …ﺟﻮﺟﻮﯼ ﻣﻦ …
ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ : بهرام ﻭ ﺻﺪﺍ ﮐﻦ …
ﻣﻨﻢ ﺑﻠﻨﺪ ﮔﻔﺘﻢ : ﺣﯿﻮﻭﻭﻥ ﺧﺎﻧﻤﺖ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﺍﺭﻩ !!!
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ۶ ﻣﺎﻫﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻋﻤﻮﻡ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻧﻤﯿﺰﻧﻪ !!! ﻣﮕﻪ
ﭘﯿﺸﯽ ﻭ ﻣﻮﺷﯽ ﻭ ﺟﻮﺟﻮ ۳ ﺗﺎﺷﻮﻥ ﺣﯿﻮﻭﻥ ﻧﯿﺴن ؟؟؟؟
ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ، ﻣﻴﮕﻔﺖ ﺧﻮﻧﻪ ﭘﺪﺭ ﺧﺎﻧﻤﻢ
ﺑﻮﺩﻡ ، ﭘﺪﺭﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﺯﻧﻢ ﺭﻓﺘﻦ
ﺑﻴﺮﻭﻥ،
ﻣﻨﻢ ﻫﻮﺳﻢ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﺧﺎﻧﻮﻣﻢ ﺭﻓﺘﻴﻢ ﺣﻤﻮﻡ، ﮐﺎﺭﺍﻣﻮﻧﻮ
ﮐﺮﺩﻳﻢ ﺯﻧﻢ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺣﻤﻮﻡ
ﺑﻴﺮﻭﻥ،
ﻣﻨﻢ ﻏﺴﻞ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻌﺎﻣﻠﻢ ﺭﺍﺳﺖ ﺷﺪ، ﻫﻤﻮﻧﺠﻮﺭ
ﻟﺨﺖ ﭼﻴﺰﻣﻮ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻢ
ﮔﺮﻓﺘﻢ،
ﻳﮏ ﺩﻓﻌﻪ ﺩﺭ ﺣﻤﻮﻣﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻡ، ﭘﺮﻳﺪﻡ ﺗﻮ ﺍﻃﺎﻕ ﮔﻔﺘﻢ
ﺟﻮﻣﻮﻧﮓ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﻴﺸﻮﺩ، ﻳﮏ
ﻟﺤﻈﻪ
ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﻳﺪﻡ ﭘﺪﺭ ﺧﺎﻧﻮﻣﻢ ﺭﻭﺑﺮﻭﻡ ﻧﺸﺴﺘﻪ، ﺟﻤﻊ ﻭ
ﺟﻮﺭ ﮐﺮﺩﻳﻢ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﺸﻮﻥ
ﺭﻓﺘﻴﻢ،
ﺑﻌﺪ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻣﺎﻩ ﺑﺎﺑﺎﻱ ﺯﻧﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ، ﺩﺳﺖ ﺯﺩ ﺑﻪ
ﺷﻮﻧﻢ
ﮔﻔﺖ : ﺟﻮﻣﻮﻧﮓ ﻃﺮﻓﺎﻱ ﻣﺎ ﻧﻤﻴﺎﯼ
هیچ میدونی اگه یه سگ نر با یه سگ ماده ی قهوه ای ازدواج کنه بچشون چی میشه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میشه پدرسگ مادر قهوه! =)))))))))
من برم به بقیه اکتشافاتم برسم
ﺍﺻﻦ ﯾﻪ ﻭﺿﻌﯿﻪ ...
ﻣﻤﻠﮑﺘﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ ؟
ﺗﻮﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﺨﻮﻧﯿﺪ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺗﻮ ﻗﺮﻥ 21 ﻣﺎ
ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺎ ﮐﯿﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ...ﺁﺩﻡ ﺭﻭﺩﻩ
ﺑﺮ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺯﺧﻨﺪﻩ
ﯾﺎﺭﻭﺍﻭﻣﺪﻩ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﺖ ﻣﮑﺎﺭﻡ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﺳﻮﺍﻝ
ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺷﻴﺮ ﻫﻤﺴﺮ ﭼﻪ ﺣﮑﻤﻲ ﺩﺍﺭﺩ؟
ﭘﺎﺳﺦ:
ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺷﻴﺮ ﻫﻤﺴﺮ ﺣﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ
ﺷﻴﺮ ﻭﻱ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩﻳﺪ،
ﺯﻧﺘﺎﻥ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺣﺮﺍﻡ ﻭ ﺩﺭ ﺣﻜﻢ ﻣﺎﺩﺭﺗﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪ
ﺑﻮﺩ .
ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺁﻥ، ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺗﺎﻥ
ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﻴﺸﻮﻳﺪ .
ﺩﺭ ﻛﻞ ﺍﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺣﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﺴﺘﻠﺰﻡ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ
ﺧﺎﺹ ﻭ ﺩﻗﯿﻖ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ
ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﻬﻢ ﺭﻳﺨﺘﻦ ﻛﺎﻧﻮﻥ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﻴﺸﻮﺩ، ﺟﺪﺍً
ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﻥ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﻱ
ﻛﻨﻴﺪ ...
ﯾﮑﯽ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺯﯾﺮﺵ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺍﯼ ﺑﻪ ﻗﺒﺮ ﭘﺪﺭﺕ ﻟﻌﻨﺖ ﮐﻪ ﺭﯾﺪﯼ ﺑﻪ ﮐﻞ ﺭﻭﺍﺑﻂ
ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ! :))
ﻣﻦ ﺑﺮﻡ ﺷﯿﺮ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﻤﻮ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﺑﺸﻢ ﺑﺎﺑﺎﯼ
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﯾﮑﻢ ﺍﻣﺮ ﻭ ﻧﻬﯽ
ﺍﺵ ﮐﻨﻢ !
ﯾﻌﻨﯽ ﻣﯿﺸﻢ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﭽﻢ ﺑﻌﺪ ﺯﻧﻢ ﻣﯿﺸﻪ
ﻋﺮﻭﺳﻢ !
ﺍﺻﻦ ﭼﯽ ﺷﺪ؟ !
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺍﯾﻦ ﺷﺎﺩﯾﺎ ﺭﻭﺍﺯﻣﺎﻧﮕﯿﺮ
مورد داشتیم ﺩﺧﺘﺮ ﻋﮑﺲ ﺁﺗﻠﯿﺸﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻌﺪ ﻋﮑﺎﺱ ﻫﻤﻮﻥ ﺁﺗﻠﯿﻪ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺯﯾﺮﺵ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ : ﯾﻪ ﺷﺐِ ﺧﻮﺏ
ﺑﻪ ﻳﻪ ﺗﻬﺮﻭﻧﻰ ﻭ ﻣﺸﻬﺪﯼ ﻭ ﺭﺷﺘﻲ ﻧﻔﺮﻱ 50 ﺗﺎ ﻣﻮﺯ ﻭ ﻳﮏ
ﻣﻴﻤﻮﻥ ﺩﺍﺩﻥ
ﮔﻔﺘﻦ
ﺑﺎ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻦ 50 ﺗﺎ ﻣﻮﺯ ﺑﻪ ﻣﻴﻤﻮﻧﺘﻮﻥ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻬﺶ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﻳﺎﺩ
ﺑﺪﻳﺪ.
ﺍﻭﻣﺪﻥ ﺩﻳﺪﻥ ﺗﻬﺮﻭﻧﻴﻪ 50 ﺗﺎﻣﻮﺯﻭ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﻴﻤﻮﻧﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻫﻴﭽﻲ ﻳﺎﺩ
ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ
ﺭﺷﺘﻴﻪ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻨﻄﻮﺭ
ﺑﻌﺪ ﺭﻓﺘﻦ ﺳﺮﺍﻏﻪ ﻣﺸﻬﺪﯼ ﺩﻳﺪﻥ 49 ﺗﺎ ﻣﻮﺯﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺭﺩﻩ
ﻭ ﻣﻴﻤﻮﻧﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﻮﮔﻮﻡ ﺟﻮﻥ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﯾﺪﺍﻧﻪ
ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺑﺪﻩ ﻣﻮ
معلمه پدر شاگردش رو احضار میکنه به مدرسه
فرداش پدره میاد میگه چی شده؟؟؟
معلم میگه پسر شما خیلی خنگه!!!
پدر: یعنی چی؟؟
معلم: الان بهتون نشون میدم؛به شاگردش میگه:
برو ببین من تو حیاط مدرسه ام....
پسره میره و میاد میگه: نه خانم معلم تو حیاط نبودید!
معلم میگه: شاید تو دفتر مدیرم برو اونجارو ببین!
پسره بازم میره و میاد میگه: اونجا هم نبودید!
معلم به پدره میگه:ببینید...ببینید بچه تون چقد خنگه...
پدره میگه: خب شاید رفتی مرخصی کصـــااااافـــــط ..
امروز برا گوشیم پیامک امده بود، از طرف °maryam°
منم کنجکاو شدم بازش کردم و دیدم نوشته ....
.
.
.
.
ببخشید چاره ای نداشتم
دیدم پیامک هامو نخونده پاک میکنی،
خواستم ببینم کلا اینجوری هستی یا نه!
^با تشکر ایرانسل ^
داستان غم اگیز 3 تا پسر
یه روز من و 2تا از دوستام (امید و فرشاد) رفته بودیم یه جزیره ایی برای تفریح یهو گیر ادمخورا افتادیم....
.
.
.
بهمون گفتن میفرستیمتون جنگل از یه میوه 10 تا بیارید شاید ازادتون کردیم..
.
.
.
نفر اول اومد با 10 تا خیار
بهش گفتن 10 تا خیار و بکن تو کونت اگه صدات در بیاد میکشیمت...
.
.اولی رو کرد تو. دومی رو به سختی. ولی سومی رو که کرد تو یه اخ گفت.
در جا گردنشو زدن.
.
.
من اومدم با 10 تا تمشک.
دونه دونه کردم تو به نهمی که رسیدم زدم زیر خنده. دیوثا منم کشتن.
.
.
رفتم اون دنیا امید گفت شهاب تو که داشتی خوب پیش میرفتی 1دونه مونده بود. چرا خندیدی؟
.
.
.
گفتم من یهو فرشاد و دیدم که با 10 تا اناناس داره میاد!!!!!!!!!!!!!!
خیلی هم باحال ^-^
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که پول نداریم از روش دیگه ای اشکشو در میاریم !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو ماشالا به تیپ و جذبه !
دو سکانس واقعی از زندگی من[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنده بهترین داداش سال 2014
ابتکار جالب برای لحظات پر ترافیک !
شرح در عکس !
عدالت رو دارن رعایت میکنه این آقا ! دمش گرم
خب بچه ها ناخنا رو میز !
اینکه میگن چربی هاتونو آب کنین همینه هاا !
در حال بازی خرگوش بلا هستن ، تمرکزشون رو نریزین به هم لطفا !
دختر باید یدونه از این میزا تو جهازش داشته باشه !اصن رسمه !
استفاده بهینه که میگن اینه !
الحق والانصاف راس میگه !
بزنم تو گوشت !؟ واسه چی نیگا میکنی !؟
حسی که من وقتی اینترنت قط میشه دارم !
امروز بهم گفت دوسم نداره
حنا بندان !
عکس مخصوص آتلیه ! قبل از عروسی
از خلاقیت های تمام نشدنی !
خدایی تف کردی توش !؟
این آقا رو میشناسین !؟خیلی شهامت دارهالبته خیلی هم خریت داره !
یعنی من حاظرم از اینجا تا سنگاپور سینه خیز برماما این دکمه ها رو دوباره باز نکنم !
ظهر جمعتون بخیر (sm127)
ترتیب شمارش اعداد..
..
1
2
3
پرسپولیس
اسپانیا
استقلال
برزیل
8
باقرزاده
9
دیسکو چیست؟
ﺭﻭﺯﯼ ﺷﯿﺦ ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ ﺩﯾﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺶ ﮐﺒﺎﺏ
ﺑﻮﺩﻧﺪﯼ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻧﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﺸﺘﮏ ﺧﻮﺩ
ﭘﻨﻬﺎﻥ ﮐﺮﺩﻧﺪﯼ
ﻭ ﻧﺎﻟﻪ ﺳﺮ ﺩﺍﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﺲ ﮐﻮ؟؟؟
ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﻫﺮﮐﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﯾﺲ ﺭﻭﺍﻧﻪ ﮔﺸﺘﻨﺪ ﻭ
ﺩﺭ ﭘﯽ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺁﻣﺪﻧﺪ
ﻭ ﻣﺎﯾﻮﺱ ﺍﺯ ﭘﯿﺪﺍﯾﺶ ﺩﯾﺲ ﭘﯿﺶ ﺷﯿﺦ ﺷﺮﻑ
ﯾﺎﺏ ﺷﺪﻧﯽ
ﻧﺎﮔﻪ ﺷﯿﺦ ﺧﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﺲ ﺷﯿﻄﺎﻧﯽ ﺳﺮ ﺩﺍﺩ ﻭ
ﺑﮕﻔﺖ ﻫﻤﺎﻧﺎ ﮐﻪ ﺩﯾﺲ ﺩﺭ ﺧﺸﺘﮏ ﺧﻮﺩ ﭘﻨﻬﺎﻥ
ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺗﺎ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﺳﮕﻞ ﺑﻨﻤﺎﯾﯿﻢ ﻭ ﺑﺴﺎﻁ ﺳﺮﻭﺭ ﻭ
ﻣﻔﺮﺡ ﺫﺍﺗﯽ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﮐﻨﯿﻢ
ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﻮﺧﯽ ﺷﯿﺦ ﺏ ﺷﮕﻔﺖ ﺁﻣﺪﻧﺪ
ﺟﻤﻠﮕﯽ ﺧﺸﺘﮏ ﺑﺪﺭﯾﺪﻧﺪ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺷﺪﻧﺪﯼ
ﻭﯾﺴﮑﯽ ﻫﺎ ﻧﻮﺷﯿﺪﻥ ﻭ ﺑﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﭘﺮﺩﺍﺧﺘﻨﺪ ﻭ
ﻫﻠﮑﻮﭘﺘﺮﯼ ﻫﺎ ﻭ ﺑﺮﯾﮏ ﻫﺎ ﺯﺩﻧﺪﯼ ﻭ ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺳﺮ ﺑﻪ
ﺭﻩ ﺑﯿﺎﺑﺎﻥ ﻧﻬﺎﺩﻧﺪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺫﻭﻕ
ﭼﻨﺎﻥ ﺧﺸﺘﮏ ﻣﯿﺪﺭﯾﺪ ﻭ ﺑﺎﻻ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯿﺠﻬﯿﺪ ﮐﻪ
ﮔﻮﯾﯽ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪﻩ
ﺭﻭﺍﯾﺖ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﻫﯿﺠﺎﻥ
ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺧﺸﺘﮏ ؛ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺩﺭﯾﺪﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺩﯾﺎﺭ
ﺑﺎﻗﯽ ﺷﺘﺎﻓﺘﻨﺪ
ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﮑﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺷﺎﺩﯼ
ﻣﯿﭙﺮﺩﺍﺧﺘﻨﺪ " ﺩﯾﺲ ﮐﻮ " ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺮ ﺍﺛﺮ
ﮔﺬﺷﺖ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻪ " ﺩﯾﺴﮑﻮ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮔﺸﺖ
ﻭ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺗﻮﻓﯿﻖ
بعضی وقتا تو تنهایی هام اونقد میزنم که دستام بی حس میشن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گیتار واقعا آرام بخشه
تو روح منحرفتون
مورد داشتیم که تو اعلامیه پدرش نوشته :
از وقتی رفتی گرمی از این خونه رفته...!
.
.
یعنی خیلی ریز به موضوع خاموش کردن کولر اشاره کرده..
روایت است که روزی ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لقمان و ایوب خواستند با اینترنت ایران کار کنند
بعد از 10 دقیقه ایوب صبرش را از دست داد ، لقمان اَدَبش را !
ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ...
ﺗﻮ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻓﮏ ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﺗﻮ ﺣﻤﺎﻡ ﺁﻭﺍﺯ ﻣﯿﺨﻮﻧﻦ
ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻦ
ﺗﻮ ﺭﺧﺘﺨﻮﺍﺏ ﺑﺎ ﺗﻠﻔﻦ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻦ
ﻣﻮﻗﻊ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﻣﻮﻗﻊ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻣﯿﺪﻥ
ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﻣﺘﻨﻔﺮﻥ " ﭼﺸﻢ"
ﻣﯿﮕﻦ
ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻥ ﺩﻋﻮﺍ
ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﻣﻮﻗﻊ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺩﯾﺪﻥ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﭼﮏ
ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﻣﻮﻗﻊ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﭼﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﻏﺬﺍ
ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ
ﻣﻮﻗﻊ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭﻥ
ﻣﻮﻗﻊ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﺧﻮﺍﺑﻦ
ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﻣﯿﺨﻮﻧﻦ
ﻭ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﻓﺮﺍﻗﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻦ !!!
ﯾﻨﯽ ﻫﯿﭻ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ
ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ . ﻧﺨﻨﺪ ﺗﻮ ﺑﺪﺗﺮﯼ..)))
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﻫﯿﭻ ﻗﻨﺎﺩﯼ ﻗﻨﺪ
ﻧﻤﯿﻔﺮﻭﺷﻪ ! ؟
ﻫﯿﭻ ﻋﻄﺎﺭﯼ ﻋﻄﺮ ﻧﻤﯿﻔﺮﻭﺷﻪ
ﻗﻬﻮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﺎﻡ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﺟﺰ
ﻗﻬﻮﻩ !
ﻣﻤﻠﮑﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺧﻮﻧﺴﺖ
ظهر یکی از روزهای ماه رمضان منصور حلاج از کنار خرابه ای که جزامیها سکونت داشتند میگذشت،جزامیها داشتند ناهار میخوردند.ناهار که چه؟
ته ماندهی غذاهای دیگران و چند تکه نان…
یکی از آنها تا حلاج را دید گفت:
-بفرمایید
-مزاحم نیستم؟
-نه بفرمایید.
چون حلاج پای سفره نشست یکی از جزامیها پرسید:
-تو از ما نمی ترسی ؟دیگران حتی از کنار ما رد نمیشنوند!
-آنان روزه هستند.
-پس تو که این همه عارفی و خدا پرستی چرا روزه نیستی؟
-امروز روزه نیستم.
حلاج دست به غذا برد و چند لقمه خورد تشکر کرد و رفت.
موقع افطار منصورگفت: خدایا روزه مرا قبول کن
یکی از یاران گفت: ولی ما تو را دیدیم که داشتی با جزامیها ناهار میخوردی.
حلاج در جوابش گفت:روزهی من برای خداست،ما روزه شکستیم و دلی را نشکستیم .
ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ " ﺩﺧﺘﺮﺍ " ﭼﻘﺪﺭ ﺯﺟﺮ ﻣﯿﮑﺸﻦ !..
.
.
.
.
.
ﻣﻮ ﺭﻧﮓ ﻣﯿﮑﻨﻦ !..
ﺍﭘﯿﻼﺳﯿﻮﻥ ﻣﯿﺮﻥ !..
ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻣﯿﭙﻮﺷﻦ !..
ﮐﻠﯿﭙﺲ ﻣﯿﺰﻧﻦ !..
ﺩﮔﻤﻪ ﺷﻮﻧﻮ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﺬﺍﺭﻥ !..
ﮔﻮﺷﺸﻮﻧﻮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯿﺬﺍﺭﻥ !..
ﺭﻭﺯﯼ ﺳﻪ ﺳﺎﻋﺖ ﺟﻠﻮ ﺁﯾﻨﻪ ﻭﺍﻣﯿﺴﻦ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻣﯿﮑﻨﻦ !..
ﻭ . . .
ﮐﻪ " ﻣﺎ ﭘﺴﺮﺍ " ﻓﻘﻂ ﻧﮕﺎﺷﻮﻥ ﮐﻨﯿﻢ
ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻫﺎ ,,, ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕ ﺯﺣﻤﺖ ﮐﺸﯿﻦ ...
اصفهانیه قصاب مياره يه گوسفند براش سر ببره،
بهش میگه:میخوام برام تیکه تیکِش كنى برا کِباب؛قورمه و ديزى،كله پاچه شم
تِميز كن بچه ها دوس دارن، روده و مَعدشم بذا كنار برا سیرابی؛پوستشو باخودت نبِريا!میخوام سجاده درست کنم،
پشكلاشم برا باغچه،آشغالاشم برا گربه، با استخوناشم سوپ میپزیم.
به اينجا كه مى رسه گوسفنده يه نگاهى به اصفهانيه مى ندازه و میگه:میخوای صدامم ضبط کن بذار برا زنگ موبایلت!
جوری میگن ازدواج سنت پیامبره که انگار قبل پیامبر مردم با قلمه زدن تولید مثل میکردن..!! والا..!
در بیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرد ، آبی آسمان که می بینم و میدانم نیست و خدایی که نمی بینم و میدانم که هست. * دکتر علی شریعتی *
شاید منظورش اینه که آسمون از اینجا آبی دیده میشه ولی میدونیم که در فضا آبی نیست ، مشکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش بحال خانم موشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش میگذره ؟؟؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاقیت ما ایرانی ها [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب سوال بوحالی !!! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مدل تی شرت تو ایران بیشتر فروش میکنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما ... حتما بخونینش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتوی مو با اتوبخار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا که نداره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی رنگ هاشو بگی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که عاشق 2 هستم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه همین جوره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی آمین یا رب العالمین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین ورزش دنیاس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اﻻﻥ ﺟﻮﻭﻧﺎﯼ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﯿﮕﻦ
.
.
.
.
ﮐﯽ ﺑﺸﻪ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭ ﺷﻪ ﯾﻪ glx
ﺍﺳﺘﻮﺭ ﺗﻮ ﻧﯿﻮﯾﻮﺭﮎ ﺑﺰﻧﻦ ﻣﺎ ﺑﺮﯾﻢ ﮔﻮﺷﯽ glx
ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺯ ﺟﯿﺒﻤﻮﻥ ﺩﺭﺁﺭﯾﻢ
(sm51)
این جملات رو چند وقت پیش تو بهشت زهرا شنیدم.....
قول میدم دیگه اذیتت نکننننننننننم
قول میدم دیگه مسخرت نکنم !!
مامان اااااا قول میدم نگم تو افکارت عقب مونده و قدیمیه !
مامان ااااااا میخوامت
مامان تو برگرد قول میدم شب ها زود بیام خونه
مامان تو برگرد قول میدم ولخرجی نکنم :((((
مامان اااااااااا اااااا برگررررررررررد :((....
این داستان زندگی خیلیا شاید باشه تا دیر نشده خودمونو اصلاح کنیم
قدرشونو بدونین ..
(sm51)
منم یکی از اون بدبختام
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آخرین تلاش امیر تتلو واسه رفتن به برنامه ماه عسل
پست نده دیگه(sm25)
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجمنو ببین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یادش بخیر یه موقع منم از این کارا میکردم ، باشه من میرم تو به حرکتت برس (sm70)
(sm25)
?نقل قول:
میدونی بَدتَر از پـریـود شدن چیه؟
.
.
.
.
.
" پـریـود نَـشدن !
الهی دوز دخترت پریود نشه (sm128)
ﺗﻠﺦ ﺗﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭﻧﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯿﮕﻪ :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻧﮑﻨﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺗﻮش
ﺑﺎ ﺩﻭﺱ دخترم ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺍﺯ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ ، ﻋﯿﻨﮏ ﺩﻭﺩﯼ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ . ﮔﺸﺖ ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ خانوم ﭼﻪ
ﻧﺴﺒﺘﯽ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﺍﺭﻥ
ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ : خانوم ﮐﻮﺭ ﻫﺴﺘﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ . ﮐﺼﺎﻓﻂ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﮐﺎﺕ ﮐﺮﺩ !!
ﺗﺎﺯﻩ ﮐﻠﯽ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﻣﺎﻣﻮﺭﻩ ﺑﻬﻢ ﻓﺶ ﺩﺍﺩ ! ﻣﺎﻣﻮﺭﻩ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺨﻨﺪﻩ ﯾﺎ ﻣﺎﺭﻭ ﺑﮕيره
دختره پست گذاشته :
.
.
.
.
.
.
.
هر پسری وارد زندگیم میشه اونی نیست که میخوام!
یه پسره زیرش کامنت گذاشته:
درد تو خوبه، من هر دختری رو تو خیابونم میبینم؛
لامصب همونیه که میخوام ..! !
سعی کردن واسه درست کردن یه رابطه ی خراب شده...
مثل داغ کردن چایی با آب جوش میمونه!
داغ میشه ولی کمرنگ...