از پشت شیشه ها با رنج بی زبونی/میخونه با اشاره حدیث مهربونینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از پشت شیشه ها با رنج بی زبونی/میخونه با اشاره حدیث مهربونینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هست تو قلبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که هرشب واسه اون مینویسم و اون خوابه...
هنوز عشق تو جاریست تو رگهای تن من... تویی تنها بهونه برای بودن من...نقل قول:
نوشته اصلی توسط a3del2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نیستی و منو تنهایی و بی کسی .... نیستی و منو می سوزونه دلواپسی
یادمه این آخرا چشمای تو تر میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غنچه های باغچه روز به روز کمتر میشد...
دیگه کابوس زمستون نمی بینی / توی خواب گل های حسرت نمی چینینقل قول:
نوشته اصلی توسط a3del2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه قاصد خبرم داد كه آفتاب لب بومه
نوشتم رو تن شب كه خوشبختي تمومه
هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه
شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت
تو همون حس غريبی که هميشه با منینقل قول:
نوشته اصلی توسط bagi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بهوونه ی هر عاشق واسه زنده بودنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز از این فاصله هامون
تنها یه خاطره می مونه
آینده سهم من و توئه
اینو این فاصله میدونه
هر گوشه ای از شور آواز من پیدا می شود قصیده ی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نور باور پرواز تابه کجا تابیده شد به جان ز دیده تو
وقتی که دلتنگ میشم و همراه تنهایی میرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داغ دلم تازه میشه زمزمه های خوندنم
من با چمدونم،آخر اين جاده،منتظرت ميشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم اگه ديدی، تنهايی سخته برات،بيا بمون پيشم
من!!! بی تو نابودمنقل قول:
ببین زندم ولی دنیای من مرده...
هر جوری ميتونی بمون من با تو سازش می کنمنقل قول:
هر بار می گفتم نرو،اين بار خواهش میکنم
مرا ببیوس مرا ببوس -----ای دختر زیبانقل قول:
آب از سر دیم گذشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قایقمون به گل نشست
اسکله و خاطره هاش
مرغابی و ترانه هاش
ولو شدن روی نمک
نمک بریز
زبانت را نمیفهمند خلق---سرها در گریبان است.............نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهایمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهای تنهایم
آزاد از امروز و فردایم
میرم از شهر تو ...........با یه کوله بار خاطرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هو بکشم قلندرینقل قول:
مدد یا مرتضی علی
مست جمال حیدر ام
سرّ خدای ازلی
یک نفر یه روز میاد-----------که من منتظر اومدنشمنقل قول:
مردم واست تب نکردی حتی یه لحظه هم صبر نکردی
یه جوری گذاشتی رفتی که دیگه برنگردی
دلت زدم قیدمو زدم راه اومدم اما راه نیومدی
چواب خوبی هامو دادی تو با بدی
(sm50)
یا شما سهمتونو کم دادین یا دوتا دست و پا زیاد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل بردی و پنهون شدی.. از من چرا ای بی وفا... از من چرا از من چرا...
آغشتو به غیر من به روی هیشکی وا نکننقل قول:
نگو تقدیره برگرد... دلت میگیره برگرد...
دیگه اصلا تو فکرِ این که من الان کجام،نیستمنقل قول:
با زخمت زندگی کردم به فکر التیام نیستم
من دختر روزاي تنهائي ، با هر عذاب تازه جنگيدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از غصه ي فردا نگو با من، روزاي از اين بدترم ديدم
من مسته می عشقم هشیار نخواهم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زین خواب خوش مستی بیدار نخواهم شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره اومدن تو واسه من مثل خياله
بودنمون زير بارون واسه من ديگه محاله
همه ی دلخوشی ِ من اون نگاه عاشقت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا فکر کردی بجز من یکی دیگه لایقت بود
در اون ضلمت سرای سرد و غمگین........بخواب ایران من زجا میمونمنقل قول:
من از دلخوشی های این زندگی مگه چی بجز حقم و خواستمنقل قول:
یِ دنیا زمین خوردم از بچگی که یکجا رو پای خودم وایستم
من دلم ماریو میخاد.........ماری من و نمیخادنقل قول:
دل بی تو غم زده ،چشام و نم زدهنقل قول:
آرامش منو دوریت بهم زده
همین امشب فقط امشب فقط......مثل خوده عاشق شدن باشنقل قول:
شب بود خسته بودم چشام و بسته بودمنقل قول:
خورشید سر زد و من پیشت نشسته بودم
مرگ غرورمو ببین....تنها تو میبینی........چشم شب و زمین کورهنقل قول:
حالا که خوب میدونی دلم هواتو کرده... حالا که بغض و کینه پاشو کنار کشیده...نقل قول: