- (sm70)خوشبینه هنوز به ادمها
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm70)خوشبینه هنوز به ادمها
(sm2)خیال باطلنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم خجالت بکشی(sm2)
رضا اسم دو تا از بهترین ترکاشو بگو اسم بگوا(sm127)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم به همین نتیجه رسیدم تا اینکه گفتی کصافط (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس البوم کامنت باند(sm50)گوشو نمیزنه(sm50)خواننده چی میگه(sm2)
داشتم فیلم Need For Speed رو میدیدم خیلی حال داد !!!! (sm118)
احساس کردم اهل خجالت کشیدن نیستی فک میکنی بازش نکردم اصلا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد دیوث یادت باشه به بهادر بگی واسه من هم باید آلبوم امضا شده بفرسته ها(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مسابقه ای بود با اقتدار اول شدم(sm2)(sm59)
ناصرو پیدا نکردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]