همش تو یه فایل زیپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همش تو یه فایل زیپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهم
آلبوم بابک جهانبخش استیون ویلسون که نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخواد تک تک برات میفرستمنقل قول:
(sm77)(sm2)نقل قول:
الان میفرستم برات
امیر با گوشی عکس گرفتم الان همشو برات میفرستم خودت درستش کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دستاتو میگیرم نرو
از گریه سر میرم نرو ... (sm50)
معتدل است او .. (sm74)
این که نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان در نبود من رو چه آلبومی بحث میکنین ..
جهانبخش گفتن 26 اومد مگه ..
با گوشی عکس گرفتم از کل صفحه هاش شد 18 مگ دارم آپ میکنم برات 60 درصد (sm59)نقل قول:
چرا سه سوته کامینگ سونشو بر میدارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
26 بود 28 بود یادم نی چن روز پیش تلگرام دیدم ..
یه آهنگ به سبک استاد جواد یساری هم تو آلبوم هست به نام تورو دوست دارم
فرستادم
عوامل البوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونجایی که این آلبوم جهانبخش رو من آپ کردم پس بنابراین خودم کاشف بابک جهانبخش بودم (sm59)
آلبومش خوبه - بهتر از مذخرفاتی که تو این چند وقت اومده
اپ کردی ؟
جاذبه ... (sm118)
آره - فرستادم واسه امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آصف بایرامزاده (sm209)
امیر زود باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بی خبر اومد .. (sm25)
همایون پشت دار (sm209)
اینا دیگه کی تشریف دارن
خوبه کسی نمیدونست سایتا نزدن هنو ..
بیا امیر اینو بزن پیدا کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم پخ کن میلاد
هیچ سایتی نزده تا حالا
بیشتر سایت هارو دیدم نزاشته بودن
چرا قیمت آلبوما بالا رفته 5 تومن ..
کاورشو عوض کن بابا (sm2)همونی که دادمو بزارنقل قول:
چرت میگه من بیشتر سایت ها رو دیدم نزاشتن
الی امشب اگه ببازیم (sm74)
دستت درد نکنه
آلبوم یزدانی رو هم خودم میگیرم آپ میکنم