یادش بخیر اون دوران(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
یادش بخیر اون دوران(sm54)
هرگز یادم نمیره با چه غمی اومدم باران
و چطور احیا شدم
(sm50)(sm81)
- (sm50)
- (sm50)
چهره ت خیلی آشناست برام انگار یه جایی قبلا دیدمت (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانومم امروز از صبح رفته با خالش اینا خرید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پایه باشی میتونیم بترکونیم امروز
- نگو که کار داری و مریضی و ...(sm120)
آواتارم خوشجله؟(sm120)
آواتارم همیشه باس در و داف باشه تا ارضا شه چشمام (sm2)
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
چه کار کنم دیگه من که هر شب دارم اون دوتا رو میکنم توام روش (sm2)نقل قول:
خب حالا فعلا بیا بخورش تا بعد (sm2)
احمق نقل چند گانه چرا میگیری
- (sm3)
اصول اولیه خرارسالیو بلد نیستن اینا
- (sm3)فاک یو
تک به تک نقل بگیر لاشی چندگانه ممنوع(sm120)
نه تو بدرد من نمیخوری(sm120)
جای @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خالی
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
در قید حیاتی؟
(sm81)
گفتم سرت گیج نره زیاد شلوغش نکنم (sm2)نقل قول:
هادی (sm2)نقل قول:
زیاد زر میزنی گل من (sm2)
(sm2)شنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ارادت داری خدمتش؟نقل قول:
بیو بخور (sm2)نقل قول:
ضعیفه پرور ک** لیس هم که هستی (sm2)(sm2)(sm2)یعنی حقیقتا خاک بر سرت
ک* لیس ها رو زنده زنده آتیش بزنی جامعه از این نجاسات پاک بشه
- (sm2)
حداقل اول عکس یارو رو ببین بعد بلیس(sm2)
شاید دوبرابر تو سبیل داشت
هیتلر حق داشت میخواس بشرو اصلاح نژاد کنه (sm2)
هیتلر کجایی که یادت بخیر (sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(s m41)(sm41)
گرد و خاک کشور هم بالا رفته (sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(s m41)(sm41)
اینم توی ** مغزی جوانان بی تاثیر نیس(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)
منظورت چیه ؟ نگرفتمنقل قول:
دلم خون شد از غصه ساقی کجایی(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm4 1)(sm41)(sm41)(sm41)
دوست نزدیک تر از من به من است(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(s m41)(sm41)
مصاحبه جهانبخش بازیکن درجه یکمون
- (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکن واقعی بی حاشیه درجه یک حرفه ای
- (sm127)
سحر بلبل حکایت با صبا کرد(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(s m41)
با من صنما (sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)
دل دل دل دل (sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)
دل دل دل یکدله کن(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm4 1)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41) (sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)